2821
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15184 بازدید | 211 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما که خداروشکر ازخودت خونه داری قرارنیست بری اون واحدی که به مردم اجاره میدی بشینی..دیگه هر مستاجری ک بیادبالاخره چهارتا میخ به دیوارمیزنه

هرکس یه جور خونشون میچینه یکی چهارتا تابلو میزنه یکی دوتا ساعتو اینا یکی تلویزیونشو به بالامیزنه

یابقول شما عروسگای بچشو میزنه یایکی خیاطی میکنه طبقه میزنه بالاخره اون خونه پر میخ میشه

حالا میخ اونقدی دیده نمیشه..ولی اگه خط خطی کردن یاکاغذ دیواری پاره کردن یا کابینتارو خراب کردن اینا پولشو بگیر..اگه توبخای اون خونه روبه کسی دیگه اجاره بدی بخاطر چهارتامیخ از اجاره ورهنت کم نمیشه نترس..بالاخره اونا پول دادن که یکسال تواون خونه زندگی کنن اگه میخاستن میخ نزنن ودست به هیچی نزنن که میرفتن سوییت اجاره میکردن

واقعااا خداروشکر که صاحب خونه ما نزدیک‌مانیست

وخداااااروشکر شماصاحب خونه‌مانیستی

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

تاپیک قبلش ببین نوشته ۳ سال مستاجر دارن کجا کیلو نخورده بابا فه حا وبگه نوشته ۴ سال

مهندس باهوش که فکر میکنی خیلی زرنگی و حالیته 

خونه کلید نخورده بوده یعنی ۴ساله همین ی مستاجر رو دارم و خونه رو نو تحویل گرفت 

کم به من تهمت بزن

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

بعید میدونم ۱۰۰ تا میخ زده یاشه ایشون مشخصه بزرگ نمایی میکنه ار تاپیک های قبلش مشخصه که میگه طرف مهم ...

مهندس جان ۱۰۰ تا نه گفتم ۳۰ تا میخ 

برو بخواب دیگه خیلی داری فسفر میسوزونی

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

خونه چهار ساله مستاجر داره میگه خونه کلید نخورده بعضی ها کلا انتظار دارن هر سرمایه گذاری که میکنن پو ...

خانمی که از اول تاآخر تو تاپیک من بودی و معتقد بودی ۴۰ تا میخ چیزی نیست 

منم مثل خودت رفتم تاپیکت رو گشتم ی جا برای اینکه پدرشوهرت بهت پسته تعارف نکرده خودتو میکشتی 

لطفا برای بقیه نسخه ی خوب بودن نپیچید 

والا من هرچی باشم دیگه برای ۲تا پسته عزا نمیگیرم

اول رو خودت کار کن بعد بقیه رو نصیحت کن 

خانوما چه خبرتونه؟!یجوری ریختین سر استارتر انگار گناه کرده!!!بابا اینم حق داره دیگه زور نگید

ما خونه برای خودمونه ولی بازم انقد میخ به دیوار نمیزنیم که دیوار خراب نشه،دیگه وقتی مستاجری خونه دستت امانت درست نیست رعایت نکنی

خانوما چه خبرتونه؟!یجوری ریختین سر استارتر انگار گناه کرده!!!بابا اینم حق داره دیگه زور نگیدما خونه ...

اکثر اینایی که میگن اشکال نداره همون مستاجرهای بی فرهنگن که معتقدن پول دادن باید خونه ی طرف رو ویرانه کنن و تحویل بدن

انقد الان هزینه ی بازسازی گرونه قدیم نیست که 

ی رنگ خونه ۴۰میلیون آب میخوره 

به خدا بعضی صاحبخونه ها حق دارن خونه خالی نگه داشتن نمیدن به کسی

اگه خیلی نگران این چیزا هستی خب اجاره نده 😉

یعنی چی این حرف ؟ حالتون خوبه ؟؟! 

طرف خونه خریده اجاره بده از این راه درآمد داشته باشه

حالا اشتباه میکنه روی مالش حساسه؟!

ما هم خونه داریم اجاره میخوایم بدیم هزینه نوسازی اش چند صد میلیون شد خیلی طبیعیه حساس باشیم مستاجر داغونش نکنه

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
خانوما چه خبرتونه؟!یجوری ریختین سر استارتر انگار گناه کرده!!!بابا اینم حق داره دیگه زور نگیدما خونه ...

به عمرم اونقدری که مستاجر پررو و بی فرهنگ دیدم صاحبخانه بدجنس ندیدم.حیف که یه چیزایی کلیشه شده

اکثر اینایی که میگن اشکال نداره همون مستاجرهای بی فرهنگن که معتقدن پول دادن باید خونه ی طرف رو ویران ...

والا

الان هزینه بازسازی یه خونه صد متری حدود ۸۰۰-۹۰۰ میلیونه

همونو بتونی یک ، یک و نیم رهن کامل بدی ماهی سی میلیون واسه آدم سود میاد مگه چقدر میشه که بخوایم خسارت مستاجر رو هم نادیده بگیریم؟!

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792