2821
2789
عنوان

مستاجر 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 15184 بازدید | 211 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشون تو تاپیک های،قبلش گفته چرا مهمون اومده بزای،مستاجرم و چرا کفش جلو در مستاجر بوده این چه حرفیه ...

حالا من تاپیک های قبلی شو نخوندم نمیدونم چیه 

ولی خدایی یه دیوار رو‌ پر از میخ کنی خب کار خیلی زشتیه ..نفر بعدی که مستاجر بخواد بیاد اون اصلا قبول نمیکنه

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

اونارو موقع تحویل ببین نه الان

و اینکه بجز اونا باید قبول کنی خونه استهلاک داره. قرار نیست همونی که تحویل دادی صد در صد تحویل بگیری. خودت مثلا چیزیو خریدی مثلا لباس و بعد چند ماه همونی که خریدیو داری؟ قبول داری که تغییر میکنه به مرور زمان؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

چقدر عجیبین واقعا..یعنی کسی ک مستاجره هرکار بخاد بکنه باید از صابخونه اجازه بگیره چون مستاجره؟امیدار ...

هر کار نه 

ولی خب خونه ی طرف رو که نباید خراب کنه 😁

حالا من تاپیک های قبلی شو نخوندم نمیدونم چیه ولی خدایی یه دیوار رو‌ پر از میخ کنی خب کار خیلی زشتیه ...

حالا مگه اون بدبخت فرار کرده شاید بده پولش رو چرم گناه که نکرده یا فرار کنه حتما میده یا فکری داره

اونارو موقع تحویل ببین نه الانو اینکه بجز اونا باید قبول کنی خونه استهلاک داره. قرار نیست همونی که ت ...

افرین دقیقا...این خانم تو تاپیک قبل هاس گفته چرا مستاجرم مهمون دعوت کرده و کفش در خونه اش بوده مشخصه کلا از،نوع تاپیک هاش

بله من همین خونه که الان ساکنم خدا شاهده کابینتای های گلس سفید رو جوری کثیف کرده بودن که من مات موند ...

بعضی ها واقعا کثیفن و شلخته 

یعنی خونه رو داغون میکنن ..نمیدونم چرا اینجوری ان 

ما هم وقتی اومدیم خونه مون قبلیه یعنی کلا خونه رو نابود کرده بود

حالا مگه اون بدبخت فرار کرده شاید بده پولش رو چرم گناه که نکرده یا فرار کنه حتما میده یا فکری داره

خب سوال اینه که چرا مستاجر باید بزنه خونه طرف رو داغون کنه که بعدا بخواد خسارت بده😁😁

حالا یکی دو تا میخ طبیعیه واسه تابلو و ساعت 

ولی وقتی خونه واسه خودت نیست که نباید صد تا میخ بزنی

خب سوال اینه که چرا مستاجر باید بزنه خونه طرف رو داغون کنه که بعدا بخواد خسارت بده😁😁حالا یکی دو تا ...

اصلا مستاجری که قبل ما اینجا بوده عجیب بوده 

کل خونه رو کاغذ دیواری کرده  ی دیوار رو رنگ سبز زده 

بدون این که به صاحبخونه بگه😂

خب سوال اینه که چرا مستاجر باید بزنه خونه طرف رو داغون کنه که بعدا بخواد خسارت بده😁😁حالا یکی دو تا ...

بعید میدونم ۱۰۰ تا میخ زده یاشه ایشون مشخصه بزرگ نمایی میکنه ار تاپیک های قبلش مشخصه که میگه طرف مهمون نیاد خونش 

افرین دقیقا...این خانم تو تاپیک قبل هاس گفته چرا مستاجرم مهمون دعوت کرده و کفش در خونه اش بوده مشخصه ...

ماهم داشتیم ازین صاحبخونه ها

بعد ی سال از خونه ای که سالها بود رنگ نشده بود اومدیم صاحبخونه میگفت چرا پیچ دستشویی فرنگی افتاده؟ ما پرامون ریخته بود. در حالیکه ما اصلا استفاده نمیکردیم ازش و ی پیچ کوچولو کنارش بود که اهمیتم نداشت. 

یا روز اول خانومش اومده بود و همهه جا رو با دقت سرک میکشید که نکنه ما میخی چیزی زده باشیم به دیوار! در حالی که دیوار پر از جای میخ بود خودش😑

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بعید میدونم ۱۰۰ تا میخ زده یاشه ایشون مشخصه بزرگ نمایی میکنه ار تاپیک های قبلش مشخصه که میگه طرف مهم ...

خونه کلید نخورده هم میس که ایشون عنوان کردن کلید نخورده بوده و ...قبلا دست مستاجره بوده

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه صاحب خونه ایی مث بعضیا

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞