2777
2789
عنوان

ترشحات زیاد

426 بازدید | 24 پست

بچها من همششش ترشحات دارم

زیاد نیست

یکی دو قطره

ولی همیشه هست

و لباس زیرام خیسه

سفیده اکثرا

ولی خیلی زیادهه

اونقدری ک همش فک میکنم پریودم

دلیل خاصی داره؟

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بودم رفتم دکتر گفت طبیعیه منم همین که میگی انگار پریود شدی

البته بهتره دیگه لباس زیر نپوشی 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
منم بودم رفتم دکتر گفت طبیعیه منم همین که میگی انگار پریود شدیالبته بهتره دیگه لباس زیر نپوشی

تو خونه نمیپوشم

حالا نفهمیدیم زیاده یا کم دو قطره کمه ولی خیلی زیاده .خب زیاده اگ اذیتی برو دکتر چک کنه

همیشه همون دو قطره هست

روزانه

من رفتم ماما گف واسه هورموناته خیلی فعالن و میل حنسیت زیاده😐💔به مامانمم نگفتم میترسم چیزی باشهماما ...

منم هورنی ام😂سیستمم بهم ریخته

جواب هوش مصنوعی

ترشحات واژینال سفید یا شفاف که لباس زیر رو خیس می‌کنه، تا حدی طبیعیه، چون واژن به طور طبیعی ترشحاتی داره که باعث تمیزی، رطوبت و محافظت در برابر عفونت میشه.
اما چون گفتی همیشه هست و زیاده و حتی حس می‌کنی "پریود شدی"، باید کمی دقیق‌تر بررسیش کنیم.

چند حالت ممکنه:

• اگر ترشحات سفید، بی‌بو، بدون خارش یا سوزش باشه → معمولاً طبیعی و به خاطر نوسانات هورمونی، تخمک‌گذاری، استرس یا تغذیه است.
  • اگر ترشحات غلیظ، پنیری‌شکل، همراه خارش یا سوزش باشه → می‌تونه نشونه‌ی عفونت قارچی (مثل کاندیدا) باشه.
  • اگر بوی بد، تغییر رنگ (زرد، سبز، خاکستری)، خارش یا درد داشته باشه → می‌تونه نشونه‌ی عفونت‌های دیگه (باکتریایی یا جنسی) باشه.
  • اگر خیلی خیلی زیاده (مثل جاری شدن یا شرشر) → ممکنه اختلال هورمونی یا مشکلی در دهانه رحم یا تخمدان وجود داشته باشه و نیاز به بررسی دکتر داره.

با توجه به اینکه گفتی همیشه هست و زیاد هم هست، پیشنهاد می‌کنم حتماً:

• یک بار توسط پزشک زنان معاینه بشی.
  • شاید نیاز به آزمایش ترشحات باشه (خیلی ساده است).
  • اگر عفونتی باشه، با داروی ساده درمان میشه. اگرم نباشه، خیالت راحت میشه.

ضمناً چیزهایی مثل استرس زیاد، تغذیه بد، لباس زیر پلاستیکی یا تنگ هم می‌تونن ترشحات رو زیادتر کنن.

تو خونه نمیپوشم

من کلا نمی پوشم اگ دستشویی زیاد میری یه اسپری بذار قبل به دستت الکل بزن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

تاحدودی طبیعیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

متاهلی ؟؟ و اینکه بو میده ترشحات ؟؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙