2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 25 پست
اینم راه حل خوبیه😊 کنارش یه جاسوییچی خرسی یا کارت پستال ولنتاین طور بذاره کاغذ کادوی قرمز هم بگیره ...

خیلی ایده خوبی بود مرسی عزیزم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین ولنتاین برا شوهرم گوی برفی گرفتم انقد ناز بود خواهرزادش زد شکوندش

واای چقدر حرص خوردی😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عروسک واسه مرد؟؟خودمم احساس میکنم ی جوریه😂

من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه تولد بگیریم فوقش اینکه میزاره کنار تختش  شوهرمم عروسک و قلب وسطش گرفت ولی عروسک شوهرم که برام خرید سفیدو صورتی بود من از این رنگ خوشم اومد

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه ت ...

دیگ هرکی ی جوره با شناختی ک از شوهرش دارم فک نمیکنم از عروسک خوشش بیاد

آره شوهرم عاشقش بود یه روز که نبوده خواهرزادش میره تو اتاقش و تیر خلاصو به گوی برفیش میزنه😅😅😅

😠😠😠😠😠😃😃😃

من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه ت ...

شوهر منم یه خرس خرید با یه قلب تو سینش. حکمت این خرس چیه واسه ولنتاین اخه😅😅😅😅

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤