2777
2789
عنوان

ولنتاین

1977 بازدید | 25 پست

بچه ها خواهر من نامزده امسال اولین ولنتاین ک با شوهرشه میخواد براش ریش تراش بگیره.بعد میگه شوهرش اعتقاد نداره ب کادو برای ولنتاین میگه گفته ولنتاین شکلات و عروسکو این چیزاس چون خواهرم نمیتونه براش عروسک بخره میگه ماله مرد گنده عروسک چی بخرم میخواد ریش تراش بگیره.خوبه بنظرتون از من کمک خواست گفتم با شماهم در میون بذارم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بگیره ولی خرجه اضافس یه بسته شکلات بخره دور هم بخورن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

من نظرم راجع به کادوی ولنتاین اینه که باید یه چیزی باشه که نشونه عشق باشه نه چیزی مثل کادوی تولد که طرف لازم داشته باشه حتما

حالا شکلات و خرسم نه یه کتاب قشنگ یا یه قاب عکس خودشون دو تا یا از این ماگا که شعر قشنگ روش توشته و...

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چند وقت دیگه عیده باید عیدی بده ریشتراش بده.بعد لازم نی عروسک گنده بگیره ک در حد جاسوییچی هم بسته با شکلات ی شب شام بیرون بسته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بگیره ولی خرجه اضافس یه بسته شکلات بخره دور هم بخورن

آخه هم کادوعه هم این ک باید برای خرید عروسیش بگیره میگه با یک تیر دو نشون بزنم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خب چند وقت دیگه عیده باید عیدی بده ریشتراش بده.بعد لازم نی عروسک گنده بگیره ک در حد جاسوییچی هم بسته ...

عیدی ک ما لباسای عیدو میگیریم

ریش تراشم گرونه ها😑 ۳۰۰ هست حداقل چه کاریه این همه خرج کنه واسه ولنتاین

عزیزم اخه بالخره باید برای خرید عروسیش بگیره میگه الان بگیرم ک هم برا ولنتاین باشه هم بذارع کنار واسه خرید عروسیش

آخه هم کادوعه هم این ک باید برای خرید عروسیش بگیره میگه با یک تیر دو نشون بزنم

آفرین راضیم ازش

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

چرا ا زنا با وجود اینکه درامدمون کمتر بهترین خرج ها رو میکنیم برای مردا ولی وانا این قد بی احساسن یا نمیکیرن یا میگیرن یه چی میگیرن تو ذوق ادم میخوره 

البته من شوهرم هر چی برام خرید قشنگ بود و به دلم نشسته سلیقش خوبه ولی خیلی تو نینی سایت دیدم در مورد کادو به دوست پسر یا همسر گله کردن

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
بیشتر گلو عروسک و قلب و ایناس روز عشقه 

عروسک واسه مرد؟؟خودمم احساس میکنم ی جوریه😂

چرا ا زنا با وجود اینکه درامدمون کمتر بهترین خرج ها رو میکنیم برای مردا ولی وانا این قد بی احساسن یا ...

دیگ چ میشه کرد مثلا ما میخوایم قشنگ خرج کنیم ک ب چشمشون بیاد یاد بگیرن بد تر میشن دیگ اصلا رفته رفته ی تبریکم نمیگن😁

عزیزم اخه بالخره باید برای خرید عروسیش بگیره میگه الان بگیرم ک هم برا ولنتاین باشه هم بذارع کنار واس ...

اینم راه حل خوبیه😊 کنارش یه جاسوییچی خرسی یا کارت پستال ولنتاین طور بذاره کاغذ کادوی قرمز هم بگیره بده بره

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)