2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 25 پست
اینم راه حل خوبیه😊 کنارش یه جاسوییچی خرسی یا کارت پستال ولنتاین طور بذاره کاغذ کادوی قرمز هم بگیره ...

خیلی ایده خوبی بود مرسی عزیزم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اولین ولنتاین برا شوهرم گوی برفی گرفتم انقد ناز بود خواهرزادش زد شکوندش

واای چقدر حرص خوردی😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عروسک واسه مرد؟؟خودمم احساس میکنم ی جوریه😂

من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه تولد بگیریم فوقش اینکه میزاره کنار تختش  شوهرمم عروسک و قلب وسطش گرفت ولی عروسک شوهرم که برام خرید سفیدو صورتی بود من از این رنگ خوشم اومد

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه ت ...

دیگ هرکی ی جوره با شناختی ک از شوهرش دارم فک نمیکنم از عروسک خوشش بیاد

آره شوهرم عاشقش بود یه روز که نبوده خواهرزادش میره تو اتاقش و تیر خلاصو به گوی برفیش میزنه😅😅😅

😠😠😠😠😠😃😃😃

من پارسال برای شوهرم عروسک قرمز و قلب وسطش گرفتم خیلیم خوشکله یه چی باشه نشونه عشقه قرار نیست هدیه ت ...

شوهر منم یه خرس خرید با یه قلب تو سینش. حکمت این خرس چیه واسه ولنتاین اخه😅😅😅😅

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤