2777
2789

برای امتحانم با قران برام دعا نوشته که خوب بدم گفت نگران نباش کمکت می‌کنه الان خوب جواب نمی‌دم بنظرتون سر جلسه چطور کمک می‌کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی گف همچنین دعایی وجود نداره طرف ادعاش میشد دکترای علوم غریبه داره توی کانالش گذاشته بود دیدم

دوما با گرفتن این پای جن ب زندگیت روحت باز میکنی چی 

سوما ی جیزی می‌نويسن میدن بهتون پولشم میگیرن بعدش میری بازش میکنی میخونی میبنی اصلا ربطی ب موضوع نداشته

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یکی گف همچنین دعایی وجود نداره طرف ادعاش میشد دکترای علوم غریبه داره توی کانالش گذاشته بود دیدمدوما ...

پس چطور رفته دکترا علوم غریبه هم گرفته حالا میگه وجود ندارن ؟ وجود داره دعا تو قرآن هم اومده 

پس چطور رفته دکترا علوم غریبه هم گرفته حالا میگه وجود ندارن ؟ وجود داره دعا تو قرآن هم اومده

دعا واسه اینکار تو توی کانالش نوشته بود باز کنکور فصل امتحانات شروع شده ملت تقاضای دعا واسه این چیزا دارند که اصلا همچنین جیزی وجود نداره 

ن اینکه دعا جادو طلسم وجود نداره واسه این چیزی ت میخوای وجود نداره موکل میتونه چکار کنه برات

طلسم جادو زدن یسری احساساته ک سرد گرمش کنی ن واسه تمرکز هوش حواس 

جای این چیزا هرشب تا شب کنکورت ی صفه قرآن بخون

دعا واسه اینکار تو توی کانالش نوشته بود باز کنکور فصل امتحانات شروع شده ملت تقاضای دعا واسه این چیزا ...

به من گفت با قرآن نوشته و آیه های قرآن موکل داره و رحمانی هست بعدم گفت تو کارت گشایش میشه سر جلسه به یقین می‌رسی راجب جواب ها و شک نداری یعنی دروغ گفته ؟

به من گفت با قرآن نوشته و آیه های قرآن موکل داره و رحمانی هست بعدم گفت تو کارت گشایش میشه سر جلسه به ...

اره چون عقلانی بخوای بهش نگاه کنی چرته 

من دعا طلسم اعتقاد دارم دیدم وجود داره ولی واسه این مورد نمیشه موکل بهت سر جلسه کمک کنه تمرکز داشته باشی

عامو ت سرجلسه از امام زمان کمک بخواه