2777
2789

بیزو بادران و نمی‌دونم پنبه ریز و این چرت و پرتا چقدر داغون بود 

همکلاسی داشتم ۱۷ سالش بود لاً با من مشکل داشت ولی سر همین قضیه خیلی با من ارتباط گرفته بود می‌گفت روانشناسی بهشون یاد دادم که ارتباط بگیری 😂😂😂😂😂😂

بلاکش کردم نرفتم عضو شم 

به دوستم گفته بود که بیاد به من بگه که تا سال بعد بنز می‌خره 😂

گفته بود برو به مریم بگو بنز می‌خرم آدم حسابت نمی‌کنم 

یادش بخیر الان یادش افتادم 

بنز که نخرید هیچ ازدواج کرده رفته تو در دهات‌های رباط کریم

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم اموزش مسخره و دوره های اینستاگرامی ک ده سالع دیگ اینحور بهشون میخندین

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
الانم اموزش مسخره و دوره های اینستاگرامی ک ده سالع دیگ اینحور بهشون میخندین

بابا 

پارسال یه زن تو مترو اومده به من رفیق شده میگه محصورته تراست دارم میگم بابا من تا حالا اسم تراست رو نشنیدم

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

جریانشو میگی؟ 

خیلی شنیدم ولی از چه قرار بوده؟ 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بابا پارسال یه زن تو مترو اومده به من رفیق شده میگه محصورته تراست دارم میگم بابا من تا حالا اسم تراس ...

تراست چیه ؟ کولر؟

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.