2777
2789
عنوان

ب زنش بگم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 33 پست
😂بنظرم به دعوا کن

دنبال بهونشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با شما چطور در ارتباط داره

زنش گاهی زنگ یا پیام میده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهرت با این قطع رابطه کنه یکی دیگه پیدا میکنه، رو شوهر خودت کار کن

اون جوگیر دهن بینه ولی این آقا خوب رامش کرده‌ سواستفاده خوب میکنه ازش و ضد زن هست

به زنش بگو حتما

زندگی مسخره بازی نیست که شوهراتون هر کاری دلشون بخواد بکنن، یه بحثی راه بنداز شوهرش بفهمه خودشو جمع و جور کنه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
کی ؟همیشه در رفت آمدن و بیرون میرن .شوهر م بزور جلو من گرفت کلی قول وعده وعید عذر خواهی

خب به شوهرتون بگین دیگه با اینجور آدما منحرف افکاری رفت آمد نداشته باشه و خودتون هم قطع رفت امد شین بعدها اگه خانمه پرسید ازتون بگین به علت مراقبت رفتاری و بجا نیاوردن متأهلی شوهرتون رفت امدی نمیکنم شما هم بیشتر حواستون باشه به شوهرتون یک اشاره کوچیک کنین متوجه میشه خانما حس هاشون قوی هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اون جوگیر دهن بینه ولی این آقا خوب رامش کرده‌ سواستفاده خوب میکنه ازش و ضد زن هست

خب باید با شوهرت به طور جدی برخورد کنی و مشکل شوهرت ریشه یابی بشه که چرا اختیاری از خودش نداره

دوست خیلی تاثیر داره و تا وقتی شوهرت ضعف داشته باشه یا نخواد اصلاح کنه اوضاع همینه