2777
2789
عنوان

ب زنش بگم بنظرتون

541 بازدید | 33 پست

دوست شوهر م زندگی ما داغون کرده‌ و اینکه با هم سیگار میکشن احتمال خیانت هم میدم چون تو شهر خودمون مزاحم  خانم‌ ها شدن من همسرم کلی قسم و آیع داد اونموقع هیچی ب زنش نگو و ب خودشم هیچی نگو من رابطه م قطع میکنم حالا ک گذشته از اونموقع رفتند با همین آدم سفر یعنی زیر قول ش زد بماند دعوای مفصل داشتیم زنش تو باغ نیست 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

و اینکه مانعش نمیشه مجرد ی بره جایی هیچی بهش نمیگه اینطور بگذره فایده نداره فقط من دارم عذاب میکشم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار زندگی بقیه داری ولش کن

خب اون زنش هیچی بهش نمیگه ول شوهر من نمیکنه

ادم باید خودش ذاتش درست باشه اینکه جلوشو بگیری مجردی بره سفر دلیل نمیشه خیانت نکنن راهشو پیدا میکنن شاید اون خانومه هم اینو میدونه

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.

شما اگه میخواستین اقدامی کنین همون موقعه میحرفیدین باهاش که رفت امد داشتین الان دیگه ارتباطی نداره چون رفت آمدی نداره باهاتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ادم باید خودش ذاتش درست باشه اینکه جلوشو بگیری مجردی بره سفر دلیل نمیشه خیانت نکنن راهشو پیدا میکنن ...

اون خیلی باهاشه جتما چیزایی بو برده اما ب من چيزي نمیگه حتی میدونه سیگار  میکشه

ادم باید خودش ذاتش درست باشه اینکه جلوشو بگیری مجردی بره سفر دلیل نمیشه خیانت نکنن راهشو پیدا میکنن ...

بله ولی چقدر مجردی ؟چند ساله اوضاع همینه الان کل مرخصی هزینه وقتش رو وقف بقیه کرده‌ من تنها موندم با بچه. 

شوهرت باید نره

مرتب زنگش میزنه مغزش شستشو داده کلا شخصیت اون گرفته

شما اگه میخواستین اقدامی کنین همون موقعه میحرفیدین باهاش که رفت امد داشتین الان دیگه ارتباطی نداره چ ...

کی ؟همیشه در رفت آمدن و بیرون میرن .شوهر م بزور جلو من گرفت کلی قول وعده وعید عذر خواهی

فقط وقتی به زنش چیزی بگو که صددرصد مطمینی از خیانتشبقیه اش به کسی مربوط نیس زندگی خودشونه

میخوام ی اشاره کنم ک اونم سرش از لاک بیرون بیاره