2777
2789
عنوان

خاک تو سر احمقم کاشکی میمردم

290 بازدید | 35 پست

هرکی رو اطرافم میبینم یه چیزی بلده 

من ۱۶ سالمه دختر خالم دقیقا همسن منه کامپیوتر رو فوله دختر داییم انگلیسیش فوله دختر عمم اینقدر خوشگله آدم محوش میشه هم من احمق هیچی ندارم 

هیچی قیافم زشته هیچ مهارتی بلد نیستم چاق هستم قد کوتاه هستم خاک تو سر احمقم کاشکی بمیرم راحت شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت همینه دیگه

ی کلیپ دیدم ی ماشین داش تو جاده میرف سرعتش کم بود ی ماشین مدل بالاتر با سرعت بیشتر از کنارش رد شد محو اون شد خودش تصادف کرد این داستان توعه

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

خاک تو سر فضای مجازی که باعث شده یه دختر فقطططط 16 ساله احساس ناکافی بودن کنه

90 درصدش بخاطر فضای مجازیه

فقطط برو باشگاه و کلاس زبان

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوب برو یه چیزی یاد بگیر با این حرفا خودت اذیت میشی فقط

تا میرم یه کاری رو انجام بدم به خودم میگم تو که قیافت زشته هرچقدر هم مهارت بلد باشی بازم هیچکی آدم حسابت نمیکنه