2777
2789
عنوان

تنها کسی که واقعی دوسم داره🫠💔

248 بازدید | 26 پست

مامان بابام هستن💗

یعنی حتی یه رفیقم ندارم که دوسم داشته باشه همه یا بدشون میاد یا خنثی و بی اهمیتن همیشه به اونایی که رفیق صمیمی دارن مثلا از اول ابتدایی و.. غبطه میخورم🥲یا اونایی که همیشه خدا دورشون شلوغه

یجوری شده دیگه از همه زده شدم

فقط همیشه میترسم زبونم لال اگه مامان بابام نبودن من چقدددد تنها میشم😭💔

حتی یه خواهر برادرم ندارم

واقعا چقد تنهایی بده

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق یه توهمِ قشنگه👌یار و یاورت خدا باشه خواهری💚❤️🩵

نمیدونم شایدم درست میگی عزیزم، ولی از اینکه دورم خلوته واقعا میترسم🫠

آره خدا که قربونش برم همیشه هست دلگرمیه واقعا❤️

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

الهیییی اره درکت میکنم منم از وقتی از خانوادم دورشدم احساس تنهایی میکنم ن دوستی ن رفیقی همه خنثی بقو ...

خیلی حس بدیه🥲

خوش ب حالت تک فرزندیفک میکنی خواهر برادر چیه😂منم مث تو رفیق ندارم

بالاخره خواهر برادر از خون خودته جای پدر مادر نمیشن ولی وقتی یکیو لازم داری پشتت هستن

ولی من تک و تنها🥲

منم کسی دوسم نداره دیگه چاره ای نیست باید با این موضوع کنار بیایم 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
منم کسی دوسم نداره دیگه چاره ای نیست باید با این موضوع کنار بیایم

منم مجبورم کنار بیام اما بازم بعضی وقتا یادم میفته ناراحت میشم

اره سختهمنم باخودم میگم خوش بحال اونایی ک همیشه دورشون شلوغ

منم همش همینو میگم🫠

بابا بخدا مایی ک دورمون شلوغه همه ازمون گلایه دارن ک چرا ی خبر ازمون نمیگیری 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"