2777
2789

دیشب سر ی چیز چرت و پرت دعوا راه انداخت بعدش گفت یا من یا کارت گفتم نمیدونم خیلی ناراحت شد گفت پس بچسب به کارت خذلفظ در حالی که کار من خوبه درآمدمم بد نیست .شب نمیدونم خوابید یا نه صبح دیدم پیام داده همش هم زنگ میزنه اما من شب از گریه نخوابیدم اون هم میگفت نخوابیده اما باور نمیکنم صبح هم میگه ی بسته قرص آرامبخش خوردم باورم نمیشه الانم سرکاره همش زنگ میزنه منم بیشترشو جواب نمیدم اون بیشتر عصبانی میشه اصلا توان بحث باهاشو ندارم بنظرتون این دعواها طبیعیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا پیش میاد اما

اما

اما

برخورد الانت خیلی مهمه

بهش بگو تو زندگی شاید خیلی اختلاف نظر پیش بیاد داد و هوار نداره قهر نداره دو تا آدمیم حرف می‌زنیم حرفای همو می‌شنویم یه تصمیم میگیریم 

نشد یبار من کوتاه میام یبار تو

بعدم تو این زمونه زن شاغل نعمته کمک خرجه بشرطی که منت نباشه که لطف کارو از بین میبره

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بنظرم فقط دوست داشته که تو بهش بگی که اون از کارت برات مهمتره

ما تو نامزدی سر هرموضوعی که فکرشو بکنی دعوا میکردیم. سر کوچیکترین چیز ها باهم میجنگیدیم. بعد از عروسی فهمیدم که همه اون دعوا ها سر لج و لجبازی بود و الکی کام خودمونو تلخ کردیم.

خیلی منطقی بهش بگو که کار کردن رو دوست داری و دلت میخواد درآمد خودتو داشته باشی ولی بسته به شرایط ممکنه که یه روز دیگه دلت نخواد کار کنی. یا مثلا هندونه بزار زیر بغلش بگو اگه تو دوست نداشته باشی محیط کارمو عوض میکنم.

مطمئن باش اون فقط همین یه جمله رو ازت میخواسته بشنوه. وگرنه دعوا الکی بوده

[QUOTE=380346199]دعوا پیش میاد اما اما اما برخورد الانت خیلی مهمه بهش بگو تو زندگی شاید خیلی اختلاف نظر پیش بیاد ...[/Qنامزدم خیلی متعصبه همش فکر میکنه سرکار کسی بهم چیزی میگه اعصابمو خورد کرده منم سعی کردم کمتر حساسش کنم اما یهو قاطی میکنه

نه عزیزم زیادش طبیعی نیست   لجبازی رو بزارین کنار منطقی صحبت کنید باهم اگرم میبینید زیاد دعوا دارین حتما مشاوره برین زندگی منو واقعا مشاور نجات داد از وقتی رفتیم مشاور اینقدر خوب شدیم تقریبا سه ماه حتی بحث مونم نشده

اگر انقدی که میگین دعواتون زیاده فقط صرف دوسداشتن باهم موندید برید پیش تراپیست چون این حجم از دعوا دیگه طبیعی نیست

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

[QUOTE=380346199]دعوا پیش میاد اما اما اما برخورد الانت خیلی مهمه بهش بگو تو زندگی شاید خیلی اختلاف ...

این فقط یه قسمته

بیشتر باهاش در این‌باره حرف بزن

قبل ازدواج خوب بشناسش بددل نباشه

خیلی جامعه بد شده حق داره اما اعتماد نباشه اذیت میشی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اره عادیه چون شناختی از هم ندارین قلق همو ندارین 

بهتره از این دعوا ها یادبگیری ک چطوری میتونی کنترلش کنی 

چطوری رفتارکنی واکنش کمتری نشون میده 

چ وقتایی باید جلوش کوتاه بیای 

انقد باید ازمون خطا کنین تا همو یادبگیرین