2777
2789
عنوان

فوت پدرشوهرم

416 بازدید | 24 پست

سلام من ۱ساله عقدم یک هفته س پدرشوهرم فوت کرده من همش خونشون بودم هرکاری داشتن کمکشون بودم.

تو این ۱سال عقد شوهرم بیشتر وقتشو با باباش بود که سرطان داره منم زیاد نمیدیدمش نهایتش ۲ساعت در روز اونم باید میرفتم خونه ننه شوهر. سرکار درست نمی‌رفت چون پیش باباش بود من درکش کردم اذیتش نکردم که فشار بهش نیاد الان که پدرشوهرم فوت کرده نسبت بهم بی اهمیته حوصلمو نداره تو این چند روز که خونشون بودم منو نمی‌دید اصن برادرشوهرهام میدیدم که چقدر حواسشون به زناشون بود دارم دق میکنم همه هم فهمیدن اهمیت نمیده بهم میدونم باباش تازه فوت کرده حالش خوب نیس ولی منم آدمم میتونه یکم حواسش به منم باشه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاحدی باید نزدیک میشدی 

الان براش عادی شده 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

شما که این همه صبر کردی تا چهلم پدرشم صبر کن

بعدا اگه دیدی بهتر نشد جدی باهاش صحبت کن

شاید چون زیاد این اواخر پیش پدرش بوده خب وابسته تر باشه و فوت پدرش بیشتر اذیتش کنه

تو برو سمتش بذار بفهمه درکش میکنی.همه که مثل هم نیستن میگی برادرهاش اینجورن اخلاقیات فرق داره یکی می ...

نه انفاقا اینقد رفته که بی ارزش شده نباید تو عقد زیادی سرویس میداد و در دسترس بود 

واقعا مرگ عزیز سخته

شما الان دنبال توجه نباش. برعکس باید ب شوهرت توجه کنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خودتو بی ارزش کردی از بس اونجا بودی تو عقد یکم خودتو بگیر کم برو کمتر کار کن ارزشتو پایین اوردی

فقط برای مراسم پدرشوهرم ۱هفته مونده بودم برا کمک تو این ۱سال یه شب هم نموندم 

افرین بهت که اونجا بودی،تنها نذاشتی خانواده شوهرتو،توی سختی و عزا خیلی مهمه پیش هم باشیم،اصلا هم خودتو سبک نکردی،اونا الان داغن یه مقدار سردترمیشن میفهمن چقدر براشون زحمت کشیدی،به شوهرت فرصت بده،اون بیشتر از بقیه وابسته بوده،اقایون روی دوتا کارنمیتونن تمرکز کنن،هواشو داشته باش،بهشم بگو حواسم بهت هست بذار عزاداریشو کنه بعد کم کم اروم ترمیشه

واکنش هرکسی متفاوته من خودم به شخصه ترجیح میدم تو این لحظات تنها باشم بتونم با خودم و احساسم خلوت کنم تا دوباره سرپا بشم 

شما هم با توجه به شناختی که ازش داری یا ازش فاصله بگیر یا بمون کنارت بدون هیچ چشم داشتی بهش فرصت بده عزیزم 

در حال پیدا کردن تیکه های خودمم

افرین بهت که اونجا بودی،تنها نذاشتی خانواده شوهرتو،توی سختی و عزا خیلی مهمه پیش هم باشیم،اصلا هم خود ...

الان میگی چکار کنم خونه هامون نزدیک به هم نیس ۲۰دقه فاصله س نمیدونم باید همش پیشش باشم و زنگ و پیام بدم بهش حالشو بپرسم یا کمتر پاپیچش بشم بزارم تنها باشه منم داغونم حالم خوب نیس اینجوری میبینمش