2777
2789
ی کیک میگیرم با ی اسباب بازیه ای ک چن روزه میگه میخوامش نهایتا اسپیکرم باز میکنم ی دور مادر و دختری ...

خیلی عااااالی 🥰

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای تعجب نداره

فقط بیچاره دخترت 

خیلی براش ناراحت شدم.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چیه!!؟

هیچی 

خیلی عااااالی 🥰

فدات😘

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

فعلا که همسایه بغلی دیروز دعواشون سر همین بالا گرفته بود اومده بود تو راه پله نشسته بود به گریه که به شوهرم میگم واسه روز دختر چی میخری برام شوهرمم میگه مگه تو دختری؟

آخه من نمیدونم خانم های ازدواج کرده چه اصراری دارن براشون روز دختر کادو بگیرن😑خوب روز زن هست دیگه یعنی بعضی خانوم ها فقط نشستن منتظر مناسبت ها تا براشون کادو بگیرن این چیزا ارزش نداره که آدم زندگی رو به کامش تلخ کنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من مجردم ناراحت دختر نداشته من نباش

خب پس همونه 

فک کردم مادری 😉

فعلا که همسایه بغلی دیروز دعواشون سر همین بالا گرفته بود اومده بود تو راه پله نشسته بود به گریه که ب ...

😐🤦‍♀️😂هعییییی 

احتمالا تازه عروس بوده 

تو این وضعیت روز دختری نمیمونه من پنج شنبه دارم میرم سفر انقد حالم بده بخاطر بندر عباس که اگر سه نفر دیگه بخاطر من سفرشون بهم نمیریخت اونم کنسل میکردم

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

😐🤦‍♀️😂هعییییی احتمالا تازه عروس بوده

ی دختر ۷،۸ ساله داره تازه،،بعضی از زنا زیادی ادایین

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ما خودمون هم خسته شدیم بسکه همش مناسبتا برای ماست😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨