2777
2789
نظرمه یه گل بخرم خودم برم از مدرسه بیارمش.حالا نمیدونم کادوشو اونجا بدم یا بیام خونه..از یه طرفم میگ ...

خونه بزار بمونه 

وقتی از مدرسه اومد سوپرایز بشه 

اینجوری هم خودش سوپرایز میشه هم بقیه دلشون نمیگیره

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه بزار بمونه وقتی از مدرسه اومد سوپرایز بشه اینجوری هم خودش سوپرایز میشه هم بقیه دلشون نمیگیره

گل هم نبرم؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

نظرمه یه گل بخرم خودم برم از مدرسه بیارمش.حالا نمیدونم کادوشو اونجا بدم یا بیام خونه..از یه طرفم میگ ...

خونه بدی بهتره عزیزم 

شاید یکی اصلا مادر نداشته باشه ببینه گناه داره 

تو همون خونه بده راحت ترم هستین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خونه بدی بهتره عزیزم شاید یکی اصلا مادر نداشته باشه ببینه گناه داره تو همون خونه بده راحت ترم هستین

خودمم دو دلم..اره همین کارو میکنم.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

گل هم نبرم؟؟

من چون خودم تو مدارس بودم میدونم بعضی از بچه‌‌ها واااقعا شرایط خوبی ندارن 

از این بابت این کارهارو دور از فضای مدرسه انجام میدم 

حتی وقتی میرم دنبالش خیلی بغلش نمیکنم که دور از جون اونایی که مادر ندارن یا مادرشون احساسی نیست دلشون نگیره 

آخه گناه دارن 

من اون روز خودم خونه میمونم همسرم میره دنبالش وقتی اومد یهو آهنگ میزارم و ....

من چون خودم تو مدارس بودم میدونم بعضی از بچه‌‌ها واااقعا شرایط خوبی ندارن از این بابت این کارهارو دو ...

دختر من سرویس داره.خودم دنبالش نمیرم.گفتم اون روز خودم برم..که بهتره نرم.بیاد خونه جشن میگیریم..باباش هم شیفته اخر شب میاد..دوتایی میگیریم

دخترم یکسالشه قراره براش زانو بند بخرم چوم هوا گرم میشه با شلوارک چهاردستو پا میره زانوهاش کبود نشهد ...

هدیه هدیه س فرقی نداره مهم نیت

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دختر من سرویس داره.خودم دنبالش نمیرم.گفتم اون روز خودم برم..که بهتره نرم.بیاد خونه جشن میگیریم..بابا ...

انشاالله بسلامتی و دل خوش 💖

خداسلامتی بده برا سلامتی تون صلوات فرستادم

ممنونم سلامت باشید❤️🥰🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️