2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقبت کن.کار سنگین نکن.پیاده روی ممنوع.رابطه ممنوع.حمام زیاد نرو.دکتر هم برو وضعیتتو بگو.استرسم نداشته باشه.انشالله به سلامتی نه ماه بارداری عالی داشته باشی 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خون چه رنگیه؟صداقلبشوشنیدی؟دردهم داری؟

قهوه‌ایه انگار هربار اندازه‌ی یه ناخنه

هنوز نرفتم دکتر 

درد زیاد نه ولی حس میکنم ی انقبتضات ریز تو شکمم و کمردرد خفیف هم دارم🥺

قهوه‌ایه انگار هربار اندازه‌ی یه ناخنههنوز نرفتم دکتر درد زیاد نه ولی حس میکنم ی انقبتضات ریز تو شکم ...

اول سونوبده بعدبرودکترتاپیک هماتوم وجفت پایین منم بخون اونجاگفتم چیکارکنی نگران نباش چیزخاصی نیست ولی حتماامروزبرودکتر

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

اول سونوبده بعدبرودکترتاپیک هماتوم وجفت پایین منم بخون اونجاگفتم چیکارکنی نگران نباش چیزخاصی نیست ول ...

میترسم برم دکتر ازمون دوره و یک ساعت فاصله‌س مسیر شاید تو این وضعیت برام خوب نباشه🥺جفت پایین چیز خطرناکیه؟

میترسم برم دکتر ازمون دوره و یک ساعت فاصله‌س مسیر شاید تو این وضعیت برام خوب نباشه🥺جفت پایین چیز خط ...

نه بامراعات بالامیره به راننده بگوآروم برونه این قضیه حتمابایدپیگیری بشه چون نیازبه داروداری

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

این چیزی که گفتم خطرناکه؟

نه خطرناک نیست الکی استرس نگیر.میتونه لک لانه گذاری باشه.مراعات کن استراحت کن .برو دکتر شاید شیافت بده

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40