2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
شوخی نکن کجایی شما ؟ مگه با این مبالغ خونه میشه اجاره کرد؟

زنجان 

بله خیلی خوب بخوای اینجا اجاره کنی تهش ۱۲ میلیون 

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

زنجان بله خیلی خوب بخوای اینجا اجاره کنی تهش ۱۲ میلیون

بیا باهم دوس شیم منم زنجانم

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پدر فرق داره چون ۲۰ و خورده‌ای سال زحمت بچه‌اش رو کشیده باید بچه براش جبران کنه

اتفاقا بچه فرق داره مگه بچه بدبخت خواسته به این دنیای گندو کصافت بیاد؟نه مدر اوردتش حالام باید جرعشو بکشه

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

[QUOTE=380355707]زنجان  بله خیلی خوب بخوای اینجا اجاره کنی تهش ۱۲ میلیون [/QUO

عزیزم منم زنجانم  خونه 98 متری 15 سال ساخت اعتمادیه  450 پیش 12 کرایه  حالا 1404  میشه 600  پیش 16 کرایه

تو شهرک 1 میلیارد پیش 15 اجاره

500 پیش 25 کرایه 

کجای زنجان گرفتی اون قیمت؟

عزیزم خیلی برام مهمه جوابم رو بدی و بگی دقیقا کجای زنجان این قیمت اون متراژ اجاره کردی؟

گلشهر 

البته تا ۶ ، ۷ تومن هم هس

[QUOTE=380355707]زنجان بله خیلی خوب بخوای اینجا اجاره کنی تهش ۱۲ میلیون [/QUOعزیزم منم زنجانم خونه ...

نگرفتیم 

گلشهر فاز ۲ ایم

الان مستاجر طبقه پایین مون ۲ و نیم اجاره فک کنم ۱۲۰ یا ۱۵۰ پیش

بالا مون هم ۳ اجاره ۱۶۰ پیش

سمت سلسبیل ولی شوهر من تاحالا یه سوزن از کسی کمک نخواسته پول داده که پول نگرفته حتی ۱میلیون

من داداشم اون طرفاس، چجور یهور ۶۵۰ گذاشته روش؟؟؟🤔🤔🤔

بنظرم بزرگنمایی میکنی

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍
نگرفتیم گلشهر فاز ۲ ایمالان مستاجر طبقه پایین مون ۲ و نیم اجاره فک کنم ۱۲۰ یا ۱۵۰ پیشبالا مون هم ۳ ا ...

خداییش این قیمت مفته  گلشهر هم یکم دوره به مرکز شهر ولی تماما تازه ساخت و شیکه خونه هاش

اگر خودتن مالک هستین اینجوری اجاره دادین خدا به دلتون رحم انداخته تو این روزگار این قیمت اجاره دادین که واقعا نیست  خدا براتون 1000 برابر  جبران کنه انشالله

اتفاقا بچه فرق داره مگه بچه بدبخت خواسته به این دنیای گندو کصافت بیاد؟نه مدر اوردتش حالام باید جرعشو ...

پسرم بیخود کرد زن گرفت دوتا بچه هم پس انداخت که الان پدرش بجای یه نفر پسرش خرج سه نفر دیگه هم بده 

ببین اگه بخوای غیر منطقی صحبت کنی میشه راحت غیر منطقی جواب داد 

دیوید بکهام بچش تو کافه کار میکرد خرج خودشو میداد چقدر ادمای بزرگ و پولدار داریم بچشون کار میکنن بدون هیچ نیازی چرا تو ایران اینطوره بچه میاری تا لحظه گذاشتن تو قبر هنوز بدهکاری 

پسرم بیخود کرد زن گرفت دوتا بچه هم پس انداخت که الان پدرش بجای یه نفر پسرش خرج سه نفر دیگه هم بده بب ...

خب اره بیخود کرد 😂بخدا نه زن گرفتن تو زندگی اجباره نه بچه اوردن ولی خیلیا اینو نمیفهمن 

دیوید بک هام و کسای دیگه نمیشه با ما مقایسه کرد ما فرهنگامون یکی نیست

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸