سررسید اجارمون شده صاحبخونه یهو ۶۵۰میلیون گذاشت رو پول پیش ماهم نداشتیم پدرشوهرم این ماه یک میلیارد و پانصد پول دستش اومده بود شوهرم گفت یه مقدار بهم قرض بده من تو سه قسط بهت برگردونم در جوابش گفته میخوام بزارم بانک سودشو بگیرم مگه دیوونم بدم تو کم کم برگردونی خیلی ناراحت شدم میخوام دیگه یه مدت خونشونم نرم .چی میشه یه پدر به پسر خودش که تو شرایط بدیه قرض بده وقتی خودش احتیاج نداره واقعا
نگرفتیم گلشهر فاز ۲ ایمالان مستاجر طبقه پایین مون ۲ و نیم اجاره فک کنم ۱۲۰ یا ۱۵۰ پیشبالا مون هم ۳ ا ...
خداییش این قیمت مفته گلشهر هم یکم دوره به مرکز شهر ولی تماما تازه ساخت و شیکه خونه هاش
اگر خودتن مالک هستین اینجوری اجاره دادین خدا به دلتون رحم انداخته تو این روزگار این قیمت اجاره دادین که واقعا نیست خدا براتون 1000 برابر جبران کنه انشالله
اتفاقا بچه فرق داره مگه بچه بدبخت خواسته به این دنیای گندو کصافت بیاد؟نه مدر اوردتش حالام باید جرعشو ...
پسرم بیخود کرد زن گرفت دوتا بچه هم پس انداخت که الان پدرش بجای یه نفر پسرش خرج سه نفر دیگه هم بده
ببین اگه بخوای غیر منطقی صحبت کنی میشه راحت غیر منطقی جواب داد
دیوید بکهام بچش تو کافه کار میکرد خرج خودشو میداد چقدر ادمای بزرگ و پولدار داریم بچشون کار میکنن بدون هیچ نیازی چرا تو ایران اینطوره بچه میاری تا لحظه گذاشتن تو قبر هنوز بدهکاری