2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 7965 بازدید | 289 پست
اسمش پدر بتونه باید کمک کنه .داداشم تولیدی زد ماشینش فروخت بابام خونه اش یسال داد مستاجر خودش رفت رو ...

ببخشید فضولیه 

ولی پدرتون انقد از پسرش حمایت کرده از دختراشم به همین اندازه حمایت کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث نکن من این کفتارای پیرو میشناسم تا این نسل کفن نشود این وطن وطن نشود.

به پدرا و پدربزرگا توهین نکن 

نسل خودتون انگار خیلی....

عجبااا

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

الان یک و نیم ـ۲ تومن رهن توی یه منطقه متوسط رو به پایین تهران یه چیز خیلی روتینه.تازه یه خونه ی یه خوابه ی کوچیک.نمیدونم چرا همه حمله کردن به استارتر بنده خدا که برو خونه ی کوچیک تر و حتما بالاشهره خونت. نمیدونم توی چه دورانی زندگی میکنن که از قیمت ها خبر ندارن.

استارتر من کاملا بهت حق میدم.امیدوارم اونقدر دستتون باز بشه که نیاز به کمک کسی نداشته باشید.ولی این دنیا گرده و میچرخه .پدرشوهرتم بهتون احتیاج پیدا خواهد کرد .اون موقع هم شما کمکش نکنید اگه الان کمک نکرد.

منظورم استارتر نیست ولی اغلب عروسا بعد از ازدواج خودشون رو مالک مال و اموال پدرشوهر و مادرشوهر میدونن  و مورد داشتیم تو همین جا که می گفت مادرشوهر طلاشو بفروشه به ایشون عیدی طلا بده !

ی حس خاص و عجیبی دارن که فکر میکنن خانواده شوهر کل تمرکزشون جهت رفاه عروس باید باشه .

چه ربطی داره 🙄😂خود حیواناتم بعد یه مدت کلا بچه‌هاشون. و ول میکنن اگه شوهر اسی نمیتونست زن نمیگرفت

خود حیوانات!!!!! 

فقط خواستی مخالفت کنیاااا با کدوم عقلی میگی آدما باید تو این مسائل از حیوانات الگو بگیرن

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

خدا خودش کمکمون کنه انشاالله 🙏 منم همیشه نزدیک موعد استرس میگیرم و آخرش به خدا توکل میکنم انشاالله شما هم محتاج نشی خواهرم خدا کمکت کنه خواهرم 💚 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

منظورم استارتر نیست ولی اغلب عروسا بعد از ازدواج خودشون رو مالک مال و اموال پدرشوهر و مادرشوهر میدون ...

ی بنده خدایی بود.... 

مادر شوهره قصد نداشت سهم الارث بگیره....(الحمدالله خودش شاغل بوده و اندازه ی خودش داره) 

بعد عروس برگشت گفت هرکس مالک یک سوم از اموالش هست.... خواهر شوهره با ناباوری پرسید چی؟! 

عروس دوباره حرفش رو تکرار کرد. 

ان شاءالله خدا اینقدر از مال حلال و بابرکت  به همه مون بده که کسی چشمش به دست و مال کسی دیگه نباشه 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

اسی جان یه جا گفتی پول قرض کنی از پدرشوهر در 3 ماه پس میدین

یعنی شوهرت ماهی 200 میلیون در آمد داره که گفتین تو 3 ماه پس میدیم؟

اگه درآمدتان انقدره من به پدرشوهر حق میدم نده 

اگه درآمدتان اونقدرها نیست و کمه که پس چجوری می‌خواستین پس بدین اگه پول میداد بهتون؟

پدرشوهر میدونه نمیتونید پس بدین برای همون دریغ میکنه

چه ربطی داره 🙄😂خود حیواناتم بعد یه مدت کلا بچه‌هاشون. و ول میکنن اگه شوهر اسی نمیتونست زن نمیگرفت

عزیزم یعنی بخایم نظر شما رو قبول کنیم باید بگیم اگه پدر و مادر بچشون رو ول کنند  حیوانند!!! 

چرا قضاوت میکنی اینجا گفتن پیرمرد ۷۰ساله هیچی نداره یکمیایارد رو باید سود بگیره روزگارش بگذره گفتم ا ...

عزیزم اصلا قطع رابطه و قهر نکن می‌دونی چرا چون احتمالا مادرشوهرت یا خواهرشوهرت روش تاثیر گذاشتن که به شما نده بعدش شما قهر کنی و ناراحتی پیش بیاد همین رو بهونه می‌کنن و همه سرمایه پدر شوهر رو بالا می‌کشن هیچ ارثی در آینده هم بهتون نمی‌رسه ( مورد شبیه به شما را تجربه دارم تو فامیل )

من خودم خیلیا رو میشناسم خونه بزرگ قدیمی داشتن و مثلا 4 تا بچه متاهل پیشنهاد داده اقا زمین از من ...

اینجور مواقع بچه هاشون بعد از مرگ از ته دل براشون فاتحه و خیرات میفرستن و خیر و بهره مال بعد مرگ هم به شخص میرسه ولی کسی که زنده باشه و از بچه های دستگیری نکنه عاقبت زیر دست و گرفتار از دنیا میره

در ضمن از نظر شرعی پدر می‌تونه حتی ربا بده و سود بگیره از پسرش و حلال هم هست یعنی اسلام راه دستگیری و کمک به فرزند رو راحت کرده چرا وقتی نیاز نداره باید از بچه اش دریغ کنه