2777
2789

پانته آ و هوتن و صابر خوبن 

بقیه نه زیاد

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسلما کسایی هستن که مثل شما فکر کنن اما بازیگر های به شدت ماهر و خوبی داره که عموم مردم دوستشون دارن

مسعود کیمیایی باهاش مساحبه کردن خودش گفت هوتن بدترین بازیشا توی تاسیان کرده ازش خیلی بعید بود

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مسعود کیمیایی باهاش مساحبه کردن خودش گفت هوتن بدترین بازیشا توی تاسیان کرده ازش خیلی بعید بود

منم میخواستم بگم ترسیدم از طرفداراش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم میخواستم بگم ترسیدم از طرفداراش

نه دیگه حقیقته 

سریال ازازیل به حدی بد بود مردم نوشته  کاسه داغ تر تز اش شده بودن تو اینستا نوشته بودن خیلی خوب بود شما مفهومو درک نکردین

اونوقت خود حسن فتحی که ساخته بود گفته بود فیلم بدی بود 

اینقدر بد که فصل دومو دیگه نمیسازم اخه نیمه تموم شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه دیگه حقیقته سریال ازازیل به حدی بد بود مردم نوشته کاسه داغ تر تز اش شده بودن تو اینستا نوشته بود ...

اره منم منتظر بودم میگفتم چرا 14 نمیاد بعد دیدم تموم شده 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بنظر من که قشنگه گفتم که سلیقه است و عموم مردم دوست دارن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.