2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عجیبه برام

همجنسگراییم80درصد همینجوری رخ میده اکثر انحرافات جنسی ب همین صورته درصد کمین ک مشکلات بیولوژیکی دارن،شما مرغم بزارن جلوت یه چن بار ازش خاطره ی ناخوشایند داشته باشی ببینیش میاری بالا اصن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

آسایش ندارم از دستشون

حق داری والا 

منم نفرت دارم از نگاههای چندششون 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کلا مردها موجودات عجیبی هستن منکه خوشم نمیاد ازشون هوس باز و هول و اعصاب خورد کن وبی احساس و همیشه نگرانی و حواسشون واسه زنای دیگه بیشتر تا زن خودشون حالا یه تعداد نظر کرده بینشون هست

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

واقعا الان مردا بیدارن که درخواست بدن ؟ تو سایت زنونه چی میخان اینا

اوج بازه فعالیتشون بین چار صب تا هشت صبه بقیه ساعتا رو میرن سرکار تو سرویس و.. اینا بیکار میشن میان اینجا  اوناییم ک تو طول روز مزاحم میشن یا تینیجرن یا علاف

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اوج بازه فعالیتشون بین چار صب تا هشت صبه بقیه ساعتا رو میرن سرکار تو سرویس و.. اینا بیکار میشن میان ...

یا هم زنهای بدبختشونو خواب کردن افتادن مجازی هول بازی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

الان تابستانه آدم باید صندل بپوشه لباسای رنگی ولی بخاطره چند تا دیوث نمیتونیم

خدا ورشون داره