2777
2789

خب همه که نه 

ولی مریض کم نداریم 

طرف پست پا میزاره تو اینستا سه میلیون ویو میخوره 

یا اینایی که هیچ استعدادی ندارن و سر تا پا کوبیدن و ساختن و میان جلوی دوربین عشوه میان و فالوور میلیونی دارن فکر می‌کنی واسه استعداد نداشتشون دنبالشون میکنن؟ نه ببخشید اینطوری میگم واسه کونشون دنبالشون میکنن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه مگه میشه با دیدن پا ارگاسم بشن من هیچ موقع باور نکردم

بله بخاطر شرطی شدن مغز ب اون مدل ارضا شدنه،مثلن طرف فقد با مو یا فقد با لباس زیر ارضا میشه با هزارتا زنم رابطه داشته باشه هیچ حسی نسبت بهشون نداره یا حتی اگرم داشته باشه خیلی کمه و ب ارگاسم منجر نمیشه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

والله ببین یه صندل بپوش پاهات لاکم داشته باشه صد تا چشم میبینی دارن نگات میکنن

بدن زن کلا جاذبه داره واسه جنس مخالف 

هر ججاش میخواد باشه 

من که اگه کسی نگاه به  پام کنه برام فرقی نداره تا نگاه به اندام خصوصیم کنه دو تاش برام عیب و چندشه برای همین همیشه جوراب میپوشم و صندلم هر جایی نمیپوشم که نگاه غریبه ها رو جذب کنم 

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

بدن زن کلا جاذبه داره چاسه جنس مخالف هر ججاش میخواد باشه من که اگه کسی نگاه به پام کنه برام فرقی ند ...

من می‌خوام صندل بپوشم ناخونای پام و درست کنم ولی هرکیم نگاه کرد فشش بدم پدرش و در بیارم 

یوخ یوخ یوخ 

نمیشه حتی اگه تعلیقم بشی میمونه باز

میگم اسمامی نینی یار ها چی بود یادم رفته.

میخوام تو همون تاپیکم تک کنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من می‌خوام صندل بپوشم ناخونای پام و درست کنم ولی هرکیم نگاه کرد فشش بدم پدرش و در بیارم

دقیقا بخاطر همین نمیتونیم یه صندل راحت بپوشیم 

تو احکام هم فهمیدن اینا مریض و چندشن گفتن پاها رو نمایان نکنیم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️