2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

369 بازدید | 24 پست

5سالی میشه که وسواس گرفتم اوایل خیلی بد بود ولی با دارو الان خیلی بهترم ولی هنوزم تو یه سری چیزا وسواس دارم

ببخشید مثلا تو دستشویی رفتن موقع شستشو هرچی می شورم دلم آروم نمیشه که بیخیال بشم

دیگه نمی دونم چی کار کنم   

کسی هست این مشکلو داشته باشه

منم هستم منم خیلی وقته بریدم.مغزم خسته س

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وسواس شدید دارم دستان دیگه داغون شده از بس میشو م دستامو

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 

عزیزم یه مرکز مشاوره توی قم هست که فقط در زمینه وسواس به نجاست مشاوره میده

یعنی اگر به آلودگی وسواس داشته باشی مشاوره نمیده

هم مشاوره تلفنی داره و هم حضوری

هر هفته توی حرم و جمکران کلاس رایگان هم داره

عزمت رو جزم کنی و به حرفاشون عمل کنی حتما درمان میشی

این شمارشه: 

۰۲۵۳۷۷۰۹۰۸۰

من ائایل جوری بود که از دستشویی رفتن وحشت داشتم فکر میکردم کلا نجسه 

ولی الان خیلی بهترم

یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که همش فکر میکنم باید مواظب باشم که ادرارم نریزه یعنی از بس درگیره فکرم همش اینجور حسی رو دارم ولی همش حسه ولی خیلی بده

خیلی خیلی سخته. خودم تجربه اش کردم.اگه خیلی اذیت میشید حتما به یک پزشک متخصص برید واسه من موثر بود تمام راه ها رو امتحان کردم.نتیجه نداد .وچند سال تحت نظر متخصص بودم و دارو مصرف کردم .

تا چه حد هست وسواست؟

تا حدی که اگه بهت بگم سجده شکر بجا میاری و میگی خدا رو شکر من وسواس نیستم.جدی میگما.روانی شدم من

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
خیلی خیلی سخته. خودم تجربه اش کردم.اگه خیلی اذیت میشید حتما به یک پزشک متخصص برید واسه من موثر بود ت ...

من خودم سه سال هست که دارم دارو مصرف میکنم از اول خیلی بهتر شدم ولی از یه جا به بعد دیگه فرقی نکرد

هر بار هم که ویزیت میشم همینو به دکتر میگم که دیگه بهتر از این نمیشه انگار

سخته هر قرص بخوری ولی بی فایده