2777
2789
عنوان

دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 24 پست
من خودم سه سال هست که دارم دارو مصرف میکنم از اول خیلی بهتر شدم ولی از یه جا به بعد دیگه فرقی نکرد ...

ولی وضعیت من وحشتناک بود اصلا ژندگی نمی کردم با دارو خیلی خوب شدم.ببخشید کدوم شهرید؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه طوری مگه دوست نداری بگی؟

اصلا قابل گفتن نیس.اخه یکی دو تا هم نیس.بعدم شما خودت وسواسی منم بهت بگم چار تا چیز جدیدم از من یاد بگیری بدتر میشی.چون وسواس به شدت مسریه اونم واسه کسی که زمینه اش رو داره مثل من و شما. فقط در این حد بگم که زندگیم فلج شده.بیرون خیلی کم میرم چون از نظر من همه چی و همه جا نجسه.لذت از زندگیم نمیبرم با اینکه شوهر خیلی خوبی دارم که صبوره و ب پام سوخته. فکرای عمیق وسواسی دارم همه چی رو به هم ربط میدم که یه چیزی از توش دربیاد و ازش دوری میکنم. خلاصه به شدت داغونم از نطر روحی.هیچکس اصلا دوس ندارم بیاد خونم. خیلی چیزای دیگه.درمانمم به خاطر بارداری نصفه موند

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
میگن یه راه درمانش اینه که فرد رو در معرض نجاست قرار بدن تا اون احساسش از بین بره

نه بابا این بیشتر آدمو عصبی میکنه 

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
میگن یه راه درمانش اینه که فرد رو در معرض نجاست قرار بدن تا اون احساسش از بین بره

من اوایل خیلی بد بود شرایطم به معنای واقعی از چیز نجس وحشت داشتم الان خدارو شکراینطور نیست

فقط تنها چیزی که اذیتم میکنه طولانی شدن زمان دستشویی رفتن هست  

من اوایل خیلی بد بود شرایطم به معنای واقعی از چیز نجس وحشت داشتم الان خدارو شکراینطور نیست فقط تنها ...

خدارو شکر که بهتر شدی

پس حتما بهتر هم میشی

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.
اصلا قابل گفتن نیس.اخه یکی دو تا هم نیس.بعدم شما خودت وسواسی منم بهت بگم چار تا چیز جدیدم از من یاد ...

به نظر من بهتر بود اول مشکلتو حل میکردی بعد به بچه دارشدن فکر میکردی

اخه خود منم اویل بچه دارشدنم وسواسم شدیدبود اصلا چیزی از بچه داشتن نفهمیدم همش استرس بود

به نظر من بهتر بود اول مشکلتو حل میکردی بعد به بچه دارشدن فکر میکردی اخه خود منم اویل بچه دارشدنم و ...

اره ناخواسته شد.منم نفهمیدم چیزی واقعا