2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست
پرتش میکردم بیرون نمیذاشتم بچه رو ببره و داد میزدم هررری حق نداری پاتو اینجا بذاری چون لیاقت اینجا ر ...

میخام از این ببعد خودم تنهایی با بچم برم اون فقط بیاد دنبالمون بده؟

پرتش میکردم بیرون نمیذاشتم بچه رو ببره و داد میزدم هررری حق نداری پاتو اینجا بذاری چون لیاقت اینجا ر ...

اون موقع که کوتاه اومدم و گذشت چون بجز ما مهمان دیگه هم بود...

الان که گذشته بنظر علما نی نی سایت چجوری اعتراض و ضرب شصت باید نشون داد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام از این ببعد خودم تنهایی با بچم برم اون فقط بیاد دنبالمون بده؟

یعنی بابام آنقدر هواشو داره و احترام میذاره که از الان می‌دونم بخوام بدون شوهرم برم، میگه چرا نیومد؟ کی میاد کجاست زنگ بزن بگو برای شام بیاد...

متاسفانه همینه منم شوهرم مادرش و خواهرش بقران دخالت و بد وبیراه اما خواهر من یبار حتی شوهرمو ندیده چ ...

اینم همینطوره خانواده من بقدری بهش خوبی کردن ک تو خواب هم ندیده بود بقدری برادرام آدم حسابی و اهل کمک و مدارا به همه هستن  جواب دشمناشونم با بزرگواری میدن که شوهرم همیشه اعتراف میکنه کاش بچمون مثل برادرات شن چقدر زیبا و متین و باسوادن

بعد خانواده خودش داغونن زیر صفر یک ماه عقد کرده بودم مادرش جلو من آبروی شوهرم رو می‌برد توهین و سرکوفت میزد کافیه چیزی از خانوادش بگم شروع میکنه دری وری به خانوادم گفتن و تحقیر و ایراد گرفتن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینم همینطوره خانواده من بقدری بهش خوبی کردن ک تو خواب هم ندیده بود بقدری برادرام آدم حسابی و اهل کم ...

حیف ما با این شوهرا

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بعد که بابام ناراحته چرا نمیاد چکار کنم

بگو خودم فعلا اجازه نمیدم دارم ادبش میکنم تا قدر بدونه و اگه اومد درست رفتار کنه 

شما هم با تواضع و محبت زیاد پروش نکنید با هر کسی مثل خودش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق ک با شوهرت نیستیرای اینکه رفتن یواشکی خودشو لاپوشونی کنهحرف مادرت رو انداخته وسط ک مشغول اون بشید ...

رفتن یواشکی رو که اصلا بد نمیدونه بخواد لاپوشونی کنه 

میگه نیم ساعته برمیگشتم و لزومی نداشت بیای مانع شی و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=380330707]بگو خودم فعلا اجازه نمیدم دارم ادبش میکنم تا قدر بدونه و اگه اومد درست رفتار کنه  شما هم با تو ...[/QUOTE

کلا این روحیه ام به بابام رفته خیلی بیش از حد کوتاه میام..

مامانم اصلاااا یک درصد اینجوری نیست!

حالا اگه مادرشوهر به عروس می گفت، شوهره می گفت مامانم خیر و صلاحت رو می خواد هیچ منظوری هم نداشته هیچی تو دلش نیس و مادرشوهره رو فرشته بی بال می کرد، ولی چون مادرزن گفته از کاه کوه می سازنن

به مادرت بگو از این به بعد محل سگ نزاره بهش، یه مدت هم راه ندن خونه شون

[QUOTE=380330707]بگو خودم فعلا اجازه نمیدم دارم ادبش میکنم تا قدر بدونه و اگه اومد درست رفتار کنه ش ...

چند ساله ازدواج کردی ؟ بعد ازدواج پژمرده نشدی ؟ 

من انقدر که کوتاه نیومدم سر هر چیزی جنگیدم در عرض یکسال زندگی مشترک شکسته شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا اگه مادرشوهر به عروس می گفت، شوهره می گفت مامانم خیر و صلاحت رو می خواد هیچ منظوری هم نداشته هی ...

مامانم زیادی متواضع با همینکاراش هر بی اصل و نسبی رو داخل خانواده راه داده و پرو کرده 

ولی خودم همینکارو میکنم دیگه نمیذارم بیاد خونه مامانم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40