2777
2789

من یه دایی دارم به شدت خوبه خوش قلب از اوناست که حق مامانمو که نخورده هیچ میخواست به مامانمم زمین بده خودمون نخواستیم😅هرچند‌مامانم حقشو کلا داد به داداشاش

بگذریم

یه دختر داره بچه هم نیست ۱۲سالشه 😐

من یه تینت اتود خریدم ۳۵۰ جمعا ۵بار ازش استفاده نکرده بودم اهل ارایشم نیستم تنها چیزی بود یکم میزنم به لبام حداقل مثل میت نباشم

این دختر داییم دست کجی داره 

رفته بود سر کیف مادربزرگم پولاشو برداشته بود

رفته بود خونه ی یکی اشناها لوازم دخترشو برداشته بود

دیروز اومد خونمون نمیدونم از تو کیفم کجا از تو وسایلم

تینتمو برداشته بود😐با یکی دیگه از وسایلم

خواهرم بهش گفته بود بزار سرجاش‌مال فلانیه بدش میاد

امروز رفتم دیدم نیستش 

فورا بهش زنگ زد گفت نه دست من نبود اخرین بار دست فلانی بود اون یکی دختر داییم

الکی چون از اون بدش میاد اینو گفت

گفتم نه پیش خودته میدونم لابد تو کیفته بگرد میام میبرمش

یساعت بعدش مامانش زنگ زد ک اره یکیشو هست یکی دیگشو نیست خیلیم عادی گفت من حاشا نمیکنم برمیداره😐😐😐😐😐😐😐

وای میخواستم بترکم مشکل مالیم ندارن ها

بنظرتون کار بدی کردم گفتم؟

حالا زنداییم گفت برات میارمش

خدا میدونه سالم باشه یا نه میدونم الان نصفشو ریخته رفته

اون تقلبیرو هم نبرده بود اون اصلیرو برده بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یکیشم که کلا نیست 

حس میکنم بچه بازی دراوردم ولی باید یکی بهش میگفت اخرش

دقیقا یادمه بچه ک بودم اون یکی دختر داییم همسنم بود میومد‌خونمون همه ی وسایلمو میبرد بااینکه داییم از اون پولدارا بود بچه هاش تو نعمتن

نمیدونم این چ مریضیه دارن

💍♥️

اه منم پسر خالم اینطوریه دوبار مچشو گرفنم وسیله امو از تو کیفش و جیبش کشیدم بیرون

به بارم مچشو گرفتم داشت کشومو میگشت ولی اون ۱۴ سالشه 

مامانمم نمیذاره به مامانش بگم هر بار میخوان بیان خونمون کلم خراب میشه

این نیز بگذرد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی چقدره بده ابنطوریعههه😐

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

از مامانشون یاد میگیرن منم بچهٔ دزد دیدم

مامانش عین خیالش نیست همین عصبیم کرد عادی گفت اره برمیداره

فقط میخواد بچش خونه نباشه هرجایی میخواد باشه

چون خودش اذیت نشه

💍♥️

اه منم پسر خالم اینطوریه دوبار مچشو گرفنم وسیله امو از تو کیفش و جیبش کشیدم بیرونبه بارم مچشو گرفتم ...

من گفتم فورا هم به مامانم گفتم تو دخالت نکنیا بزار شرمنده بشن

حداقل یکم بچشونو تربیت کنن اگر گم میشد برام مهم نبود

۱۴سال ک خیلی دیگه واقعا زشته

💍♥️

بنظرم اعلام کن تبخال داری یا آفت

خود زنداییت اون یکی رو هم پیدا میکنه برمیگردونه🤣

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بنظرم اعلام کن تبخال داری یا آفتخود زنداییت اون یکی رو هم پیدا میکنه برمیگردونه🤣

زنداییم خودشم پروتراز این حرفاست

عادی میره تو خونه ی مادربزرگم دست میکنه توفریزرش

هرچی بخواد برمیداره میده بقیه تا میره😐😐

ذره ای براش اهمیت نداره

💍♥️

مامانش عین خیالش نیست همین عصبیم کرد عادی گفت اره برمیدارهفقط میخواد بچش خونه نباشه هرجایی میخواد با ...

دقیقا اینجور ننه ها حوصله بچشونو ندارن مگه دکتری چیزی بشه اونموقع ورق برمیگرده

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره