2777
2789
عنوان

ولنتاین 😜

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 68 پست

😂😂😂😂 ن دیگه مثه ممد باشن پس کی به ما خرس میده😲😲😲😲😂😂😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاااالی 😂😂😂😂😂😂

😂😂😻💞😘فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😹😹😹 بگو ن دیگه زرنگی یه باکس بیار تا بزنم به حساب ن ی دونه😹😹

گفدم هنو کو تا ولنتاین میدونم به بهترین شکل ممکن سورپرایزم خواهی کرد 😂😂😂😂😂گف من شکر بهورم سورپرایز کنم 

گفدم دیگه من کاری ب شکر و نمکش ندارم حس درونی بم میگه سوپرایز خواهم شد  😂😂😂😂😂😂😂

من که از یک ماه پیش یادآوری میکنم

آیا یادش باشه یا نه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
😂😂😂😂 ن دیگه مثه ممد باشن پس کی به ما خرس میده😲😲😲😲😂😂😂

والا فعلا شوهر ما مثل ممده با کمی تفاوت که نمیتونه کات کنه😂😂😂😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
بازم نیلای و ولنتاین 😡😡😂😂😂خودمونو عشقه میخوام اینقدر واسه خودم کادو بخرم که از ذوق بمیرم 😁😁😁

😹😹😹😹😹 وای خدا 

تب ولنتاین گرفته منو😹😹😹😹 

بیا واسه منم بخر😈 آدرس خونمونم میدم با یه باکس پر از گل و شکلات و خرس بفرس ثواب داره😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا فعلا شوهر ما مثل ممده با کمی تفاوت که نمیتونه کات کنه😂😂😂😂

😈😈تو کات کن😹😹😹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا کی هست ولنتاين؟ 

۲۵ ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که از یک ماه پیش یادآوری میکنم آیا یادش باشه یا نه

😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😹😹😹😹😹 وای خدا  تب ولنتاین گرفته منو😹😹😹😹  بیا واسه منم بخر😈 آدرس خونمونم میدم ب ...

😂😂😂😂خودت واسه خودت بخر من میخوام مخ داداشمو بزنم بهم پول بده😀😀😀

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊