2777
2789
عنوان

ولنتاین 😜

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 68 پست

😂😂😂😂 ن دیگه مثه ممد باشن پس کی به ما خرس میده😲😲😲😲😂😂😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااالی 😂😂😂😂😂😂

😂😂😻💞😘فدات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😹😹😹 بگو ن دیگه زرنگی یه باکس بیار تا بزنم به حساب ن ی دونه😹😹

گفدم هنو کو تا ولنتاین میدونم به بهترین شکل ممکن سورپرایزم خواهی کرد 😂😂😂😂😂گف من شکر بهورم سورپرایز کنم 

گفدم دیگه من کاری ب شکر و نمکش ندارم حس درونی بم میگه سوپرایز خواهم شد  😂😂😂😂😂😂😂

من که از یک ماه پیش یادآوری میکنم

آیا یادش باشه یا نه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
😂😂😂😂 ن دیگه مثه ممد باشن پس کی به ما خرس میده😲😲😲😲😂😂😂

والا فعلا شوهر ما مثل ممده با کمی تفاوت که نمیتونه کات کنه😂😂😂😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
بازم نیلای و ولنتاین 😡😡😂😂😂خودمونو عشقه میخوام اینقدر واسه خودم کادو بخرم که از ذوق بمیرم 😁😁😁

😹😹😹😹😹 وای خدا 

تب ولنتاین گرفته منو😹😹😹😹 

بیا واسه منم بخر😈 آدرس خونمونم میدم با یه باکس پر از گل و شکلات و خرس بفرس ثواب داره😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا فعلا شوهر ما مثل ممده با کمی تفاوت که نمیتونه کات کنه😂😂😂😂

😈😈تو کات کن😹😹😹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا کی هست ولنتاين؟ 

۲۵ ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که از یک ماه پیش یادآوری میکنم آیا یادش باشه یا نه

😂😂😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😹😹😹😹😹 وای خدا  تب ولنتاین گرفته منو😹😹😹😹  بیا واسه منم بخر😈 آدرس خونمونم میدم ب ...

😂😂😂😂خودت واسه خودت بخر من میخوام مخ داداشمو بزنم بهم پول بده😀😀😀

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊