2777
2789

نذار ظرف کثیف جمع بشه سریع بشور 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبخت شی گلم 

سعی کن  چیزای اضافی و بی مورد تو خونه نگه نداری این واقعا رو مخ منه 

واینکه قبل اینکه بخوابی یا جایی بری 

خونتو مرتب کنی

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

گاز رو بعد از هر بار آشپزی  حتما تمیز کن. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خورشتت اگ شورشد ی قاشق نوشابه یای حلقه سیب زمینی رنداز توش

اگ برنجت شفته شد ی تیکه نون بزاردذشوببند

برای براق شدن کابینتات ترکیب مایع ظرفشویی نمک سرکه سیب و مایع نرم کننده لباس

برای خوشبوشدن خونه یزره وانیل بریزروفرش جاروبرقی بکش

و...... 

واینکه من چندتا خونه رفتم متاسفانه با وجود داشتن سطل آشغال بازم ی نایلون پراز آشغال تو سینک ظرفشویی مونده 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
خودم یکی از نکات خانه داری که دارم اینکه بعد از تموم شدن کار لباسشویی، سریع جا پودرش و در میارم و می ...

از مایع لباسشویی استفاده کن خیلی جرم نمیگیره

اگه همراه با پودرت یکی دو قاشق جوش شیرین بریزی جرم نمیگیره

هر دفعه دربیاری هرز میشه

فک کن من هر روز ماشین روشن میکنم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP