2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 95 پست
اگر قبلا تجربه ی جراحی داشتید میدونید درد بخیه چطوریه. ی دل درد معمولی با درد بخیه . که میتونید بخوا ...

تجربه نداشتم گلم برا همین پرسیدم و استرس دارم ممنونم ازت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دو قلو سزارین کردم.منو بخش آوردن و بهوش اومدم.دهنم خشک بود.ولی تا هوشیاری کامل نباید مایعات بخوری.هر ...

ای جانم خدا رحمت شون کنه گلم خدا حفظ کنه خودت و کوچولوهای نازت

عزیزم من هم تجربه طبیعی دارم و بعدشم باز پسر دومم سزارین کردم اینقدر میترسیدم از دردش و اینا که توی اتاق عمل که برده بودنم مثل بید میلرزیدم ولی اصلا درد نداشت فقط الکی استرس داشتم

اینقدر که یکسره شیاف میزارند اصلا هیچی حالیت نمیشه از روزی ام که مرخص شدم تمام کارها خودم و بچه رو خودم اتجام دادم. حتی سوند و اولین راه رفتن بعد سزارینم هم اصلا ابدا درد نداشت

اره عزیزم از اول تا چند ساعت بعد زایمان هیچی حس نمیکنی بی حسه چون فقط اولین راه رفتن یکم درد داره که ...

ای جون دلم منم دخمل دارم خدا حفظش کنه الهی برام دعاکن

تجربه نداشتم گلم برا همین پرسیدم و استرس دارم ممنونم ازت

اصلا نگران نباش . ده درصد زایمان طبیعی هم درد نداره. شکم بند بعد زایمان از داروخونه بگیر اونو ک میبندی انگار دل درد نداری و رحت تر راه میری. البته دکتر من گف سه روز بعد زایمان ببند 

عزیزم من هم تجربه طبیعی دارم و بعدشم باز پسر دومم سزارین کردم اینقدر میترسیدم از دردش و اینا که توی ...

وای چه عالی انشالله برا منم همینجوری باشه عزیزم

طبیعی وه وحشت دارم خواهر ممنونم ازت

خیلی خیلی بد بود ینی افتضاح خیلی درد کشیدم درد هر دوشو کشیدم سزارین ی دهم اونم نیس هر وقت درد کلافت کرد اینو یادت بیار نترس اصلا استرس بده انشالله ب سلامتی بری با نینی بیای

من بیهوشی نمیخوام بی حسی از کمر میخوام گلم ،بالاخره درد داره اره ولی میخوام بدونم در چه حده.اره راه ...

همون اسپاینال هم بعدش میتونن سوند بزنن

من هم ا بیهوشی کامل زایمان کردم هم اسپاینال.

البته درد خاصی نداره..ولی اگر میخوای کمتر اذیت بشی

اینم یک نوع کمکه بهت..

خب بیمارستان خصوصی پول رسیدگی‌شون میگیره

نیمشه کتمان کرد

شرایط خوب روت تاثیر میزاره

رسیدگی ک بهت میکنن..احترام ک میزارن..

چرا باید برای خصوص زیر میزی بدی؟خصوصی ک کاری به نوع عمل نداره!

کجا بهت اینو گفتن؟

💕

عزیزم من هم تجربه طبیعی دارم و بعدشم باز پسر دومم سزارین کردم اینقدر میترسیدم از دردش و اینا که توی ...

واقعا....از کدومش راضی تر بودید؟طبیعی یا سز؟

پس چرا اطرافیان که سز کردن تا یک هفته درد دارن حتی دستشویی نمیتونن برن.به بدن ربط داره یعنی؟

من دوتا طبیعی آوردم الان سومی باردارم مرددم بین سز و طبیعی.طبیعی بعدش راضی بودم خیلی عالی بود ولی دردهای قبلش وحشتناکه...

وااای چه خبره75میلیونبرو عزیزم نیمه خصوصی کدوم شهری شما مگه

من تهرانم گلم الان اکثرا سزارین نمیکنن عزیزم نیمه خصوصی ها که اصلا تک و توک بیمارستان خصوصیا اره خیلی گرون