2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 95 پست

میخوای اذیت نشی ؟؟؟ زیاد ندون زیاد اطلاعات نگیر فقط به بیمارستان بگو برات پمپ بی دردی استفاده کنن ان شالله ک اذیت نشی 

هرچی بیشتر بدونی از جزییات بیشتر سخت میگذره 

واسه من همیشه همین طور بوده 

منم دوماه پیش حس تو رو داشتم اصلا اونجور که تو فکرم گول ساخته بودم نبود فقط اولین راه رفتن یکم درد داره همین بقیش مثل پریودی بود هی ام میومدن شیاف میزدن برام هیچی نفهمیدم هزار بارم برگردم عقب باز سزارین انتخابمه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر قبلا تجربه ی جراحی داشتید میدونید درد بخیه چطوریه. ی دل درد معمولی با درد بخیه . که میتونید بخواید براتون پمپ درد بزارن. ولی من خودم فقط دو روز اول هر ۸ ساعت شیاف دیکلوفناک استفاده کردم و خیلی راحت راه میرفتم و می‌نشستم. فقط موقعی ک میخاستم از حالت خوابیده بشینم یا از نشسته بایستم ی مقدار بخیه ها درد می اومد همین

والا جونم برات بگه ک من دوبار سزازین شدم

نمیشه گفت درد نداره

ولی تایم درد کشیدنت خیلی کمه

چون کلی مسکن میزنن بهت.

و با یکسری کازا میتونی  شرایط رو برای خودت  بهتر کنی.

بیمارستان خصوص بری ک رسیدگی خوبی داشته یاشن

و تجهیزات به روز

و دکتر خوبی انتخاب کنی ک در برش و بخیه زبانزد باشه..

سوند رو بگی بعد بیهوشی بزنن..

خودتو ولو نکنی هزچقدر زودتر زاه بیفتی بهتره برات

💕

میخوای اذیت نشی ؟؟؟ زیاد ندون زیاد اطلاعات نگیر فقط به بیمارستان بگو برات پمپ بی دردی استفاده کنن ان ...

وقتی بدونم میتونم باهاش کنار بیام اگر ندونم بدتره برام ،پمپ درد میگن برا شیر دادن به بچه خوب نیست 

والا جونم برات بگه ک من دوبار سزازین شدمنمیشه گفت درد ندارهولی تایم درد کشیدنت خیلی کمهچون کلی مسکن ...

من بیهوشی نمیخوام بی حسی از کمر میخوام گلم ،بالاخره درد داره اره ولی میخوام بدونم در چه حده.اره راه رفتن خیلی مهم تو خوب شدن ،بیمارستان خصوصی گفت ۷۵ ملیون دکترم گفت ۷ ملیون هم میگیرم خیلی گرون

دو قلو سزارین کردم.منو بخش آوردن و بهوش اومدم.دهنم خشک بود.ولی تا هوشیاری کامل نباید مایعات بخوری.هر دقیقه میگفتم مامان.مامانم از شهرستان اومده بود پیشم.میگفت بله.میگفتم درد دارم.این کلمه رو تکرار میکردم.البته طبیعی هست و مسکن میدن.بعد پرستار اومد تخت رو نیمه خم کرد بتونم بیام پایین.گفت باید راه بری.مامانم دستم می گرفت تو سالن راه رفتم.دردش همون دو ساعت اول بود برا من.الان مامان عزیزم نزدیک چهار ماهه آسمونی شده.حیف.دو قلو هام دختر و پسر ماشاالله الان نوزده ساله هستن.

چه عالی مرسی آرومم کردی

اره عزیزم از اول تا چند ساعت بعد زایمان هیچی حس نمیکنی بی حسه چون فقط اولین راه رفتن یکم درد داره که قابل تحمله منم اولین تجربم بود الانم خانم خانما رو پامه نمیخوابه 😁🥴🥴🥴

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز