2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 95 پست
واقعا....از کدومش راضی تر بودید؟طبیعی یا سز؟پس چرا اطرافیان که سز کردن تا یک هفته درد دارن حتی دستشو ...

عزیزم برای من و بدن من طبیعی واقعا بد بود

18ساعت اتاق زایمان بودم و تا یک هفته بعد از زایمان طبیعی نمیتونستم راه برم و از بعد از اون شقاق و مشکل لگن گرفتم دیگه

ولی خدا شاهد بعد سزارین از روز بعد راحت راه میفتم

عزیزم برای من و بدن من طبیعی واقعا بد بود18ساعت اتاق زایمان بودم و تا یک هفته بعد از زایمان طبیعی نم ...

برا منم دعا کن سزارین منم راحت باشه عزیزم الهی سالم باشی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تحمل دردم بالا نیست

نگران نباش خیلی سخت نیست

انشاالله به راحتی زایمان کنی عزیزم

فقط سخت ترین بخشش اولین باره که میخوای بلند بشی بعدش راحت تر میشی

سعی کن بیشتر راه بری

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
برا منم دعا کن سزارین منم راحت باشه عزیزم الهی سالم باشی

عزیزم فقط حتما شیاف باخودت ببر

که اگر بیمارستان نداد خودت یا همراهت بگی برات بزارند 

من حتی ساعت ها اولیه پرستار برام دوتا شیاف میداد

عزیزم فقط حتما شیاف باخودت ببرکه اگر بیمارستان نداد خودت یا همراهت بگی برات بزارند من حتی ساعت ها او ...

اره حتما میزارم تو ساک ،میگم تو ساک چی بزارم ببرم؟

اگر دکترم بزاره میزارم حتما گلم مگه چند؟

بیمارستان قبل زایمان میپرسن خودت بخوای میذارن مثل سرم هستش دکمشو بزنی تزریق میشه

دو سال پیش من زایمان کردم یک و خورده ای بود

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
عزیزم برای من و بدن من طبیعی واقعا بد بود18ساعت اتاق زایمان بودم و تا یک هفته بعد از زایمان طبیعی نم ...

عهههه چه خوب

من موندم چی کار کنم.نه تحمل دردهای قبل طبیعی رو دارم نه میتونم این همه وقت بعد سز رو تخت باشم.نظرات خیلی متفاوته.به نظرتون علت سز آسون شما چی بوده؟

من خواهرم و خواهرشوهرم هردو بیمارستان خصوصی بودن و دکترعالی سز کرد ولی این همه درد کشیدن.میگم حداقل برا طبیعی درد وقتی هست که بچه نیست ولی با وجود بچه ،مادر دردداشته  باشه سخته.

16هفته ام ولی هنوز تصمیم نگرفتم😔

بیمارستان دولتی میری برای زایمان؟

بیمارستان خصوصی دکترم که گفت میشه ۸۵تومن من نمیتونم برم ی دکتری از آشناهای خواهرم گفت برات درست میکنم بیمارستان دولتی خودم ۱۰ دستمزد میگیرم هزینه بیمارستان هم ۶ میشه باز ۱۶ بهتر از۸۵ملیون