2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری اخلاق خاص داره برا اون موندم چه کنم.

برو یه مشاوره خوب بی گدار به آب نزن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

زمان باردار شدن منم بگو

عزیزم من حس ششمی نیستم ولی انشالله به حق همین شب عزیز به زودی تیکر بارداری بزنی🥰

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آدم خیلی خوبیه میشه گفت کلا انسان خوبیه ولی خب اخلاقای خاص هم داره

یک چیزی که من از مشاورم یاد گرفتم اینه که باااید کوچیک ترین جزئیات رو بپرسی ؛ الان اخلاقای خاص برات خیلی برات بزرگ نیست ولی وقتی تو زندگی میری ، اینقدر بزرگ و قابل توجه میشه که واقعا همش درگیری

پس صحبت کن باهاش درباره تمام رفتاراش و رفتارات ، توقعاتی که داری، مسائل زناشویی ،مسائل مالی و....

همهههه رو صحبت کن ، چون ازدواج شوخی بردار نیست 

تصمیم بسیار بسیاررمهمیه تو زندگی

منم خودم نمیدونم باید بقیه بگن ولی شوهرم خورشت کرفسه از دور شبیه خورشت سبزیه خوشتیپ و باکلاس ولی مزه ...

تفسیر قشنگی بود😅

غذا نمیدونم احتمالاآبگوشت مثلا ولی جز خوراکی ها اگه باشم فک کنم چایی 😅

چای یعنی زندگی کنارشم خرما باشه😋😋