2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری اخلاق خاص داره برا اون موندم چه کنم.

برو یه مشاوره خوب بی گدار به آب نزن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

زمان باردار شدن منم بگو

عزیزم من حس ششمی نیستم ولی انشالله به حق همین شب عزیز به زودی تیکر بارداری بزنی🥰

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آدم خیلی خوبیه میشه گفت کلا انسان خوبیه ولی خب اخلاقای خاص هم داره

یک چیزی که من از مشاورم یاد گرفتم اینه که باااید کوچیک ترین جزئیات رو بپرسی ؛ الان اخلاقای خاص برات خیلی برات بزرگ نیست ولی وقتی تو زندگی میری ، اینقدر بزرگ و قابل توجه میشه که واقعا همش درگیری

پس صحبت کن باهاش درباره تمام رفتاراش و رفتارات ، توقعاتی که داری، مسائل زناشویی ،مسائل مالی و....

همهههه رو صحبت کن ، چون ازدواج شوخی بردار نیست 

تصمیم بسیار بسیاررمهمیه تو زندگی

منم خودم نمیدونم باید بقیه بگن ولی شوهرم خورشت کرفسه از دور شبیه خورشت سبزیه خوشتیپ و باکلاس ولی مزه ...

تفسیر قشنگی بود😅

غذا نمیدونم احتمالاآبگوشت مثلا ولی جز خوراکی ها اگه باشم فک کنم چایی 😅

چای یعنی زندگی کنارشم خرما باشه😋😋