2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 1057 پست

منکه فک میکنم مرغ شکم پر بودم،به دل هرکسی نمیشینم ولی اونی که دوسم داره دوسم داره هااا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زهرِ مار 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ابجی به خدا بهترین شرایط رو داری قدرش رو نمیدونی ،الان که حس تنهایی میکنی میگی دوست،ولی دوست بلاخره ...

نه من دوست خوب هم داشتم تاحالا اما ازم دورن 

درمورد شوهر هم شوهر من خوشبختانه اهل این  مورد نیست و چون زیاد با بقیه نمیجوشه با کسی هم صمیمی نمیشه اهل رفیق بازی ام نیس چ برسه دختر 

فقط چسبیده ب کارو بارش و زندگیش 

شماهم سعی کن مواد رو بزاری کنار چیز خیلی بدیه همسر منم درگیرش بوده تو مجردی ولی میگ هر جور بود کنارش گذاشتم نمیدونم شما پسرها چرا هر کس هر چی پیشنهاد میکنه میکشید یا میخورید بدون اینکه ذره ای ب سلامتیتون فکر کنید 

برا زندگیت هدف تعیین کن بخاطر همون هدف هم ک شده بزارش کنار 🙏

نه من دوست خوب هم داشتم تاحالا اما ازم دورن درمورد شوهر هم شوهر من خوشبختانه اهل این مورد نیست و چو ...

ممنونم ابجی گلم،امیدوارم در کنار همسر گلت همیشه شاد و پیروز باشی

خدانگهدار

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خیلی سخته جراحی من گردن و فکمم درد میکرد گوشمم حتی

دقیییییییقا

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

پیتزام همونقدر به ظاهر مغرور و دوس داشتنی🤣

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

من ماکارونی ام بچه ها منو دوست دارن منم بچه ها رو .ولی رژیمم ماکارونی نمیخورم و بچه هم ندارم 💔💔

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

من هر بچه ایی دیدم عاشق ماکارانیه به جز دختر من عجیبه شبیه باباهه ماکارانی نمیخوره آبگوشت دوس داره😂 ...

اینکه خوبه تا میتونی بهش آبگوشت بده 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

من قطعا یتیمچه بودم.. 

فک نمیکنم کسی دوسش داشته باشه 

تنها و بیکس فقیر بی رنگ و رو شل و وارفته 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم