2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست
من نمیدونم چه غذایی هستمولی فکر میکنم یه لقمه مونده ته کیفم که داره نابود میشه و کسی یادش نمیکنه

همون لقمه ام میتونه پناه یه نفر باشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا از کامنتاتون رو خوندم چقددد قشنگ خودتون رو تشبیه کردین عالی بود دوستان

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

من هر کی بهم نزدیک میش بخاطر نیازیه ک داره و میخاد رفعش کنه یا دوست در حد معمولی دارم اما هیچوق دپست ...

ابجی به خدا بهترین شرایط رو داری قدرش رو نمیدونی ،الان که حس تنهایی میکنی میگی دوست،ولی دوست بلاخره اخلاق بد ممکنه داشته باشه ،زبون تلخ ممکنه داشته باشه حسود ممکنه باشه ممکنه بیاد شوهرت رو از چنگت دربیاره ،ممکنه شوهر یا داداشش ،،کلا بخای مضرات رو ببینی متوجه میشی الان بهترین حالت رو داری ،البته این رو بگم دوست با معرفت و انسان هم داریم ولی مطمعن باشید گیر ماها نمیاد

سعی کنید با همسرتون مثل دوتا دوست باشید ،البته میدونم شما منظورتون دوست هم جنس هست ،ولی نیمه پر لیوان رو ببینید ،دوست یوقتایی زندگی ادم رو زیر و رو میکنه مثل من که یه دوست صمیمی مواد رو گذاشت تو دامنم هنوز که هنوزه نتونستم کامل خلاص بشم

شاد و پیروز باشید

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

چند تا از کامنتاتون رو خوندم چقددد قشنگ خودتون رو تشبیه کردین عالی بود دوستان

بله بعضیا کاملا خودشونو میشناسن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اگه غذابودم گوه بودم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بله بعضیا کاملا خودشونو میشناسن

عالی بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)