2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

آش رشته یا ماکارونی

چون دوست دارم😁😅

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چطور نیومدی خشتک مو بکشی رو سرم😂😂👍

خشتک نداشتی خخخ اونو قبلنا رو سرت پرچم کرده بودم....خخخخ سمیر یکم ترسیدم گفتم نکنه بهت برخورده

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختیار داری عمویی

عمووووییییییی عوووضی معلومه ک اختیار دارم میخواس منم حدس بزنی شبیه چ غذایی هستم..راسی خووندی ترنج و گفتم مث چیع ،🤣🤣🤣

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

کتلت..بی حال و بی حوصله

کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
والا خواهر ، بس که ب چشم هیشکی نمیام

شاید اسفناجی پر از خاصیت ولی کسی قدرتو نمیدونه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢

کوکو سیب زمینی یعنی ساده و بی آلایش

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نون و کاستنون و پنیر و گردو

اگه نونش محلی باشه عالیه

جالبه تاحالا توجه نکرده بودم غذاها هم شخصیت دارن🤗

جالب میشه اگه آدم بهش فکر کنه

یه سوسیس خام و دراز

همونو سرخ کنی با سیب زمینی عالیه

کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢

ببین من منظورم کتلتای زمان خوابگاه بود بهمون میدادن

فقط سیب زمینی بود بهش می‌گفتیم دمپایی ابری...اینقد که بی رنگ ورو بود

ببین من منظورم کتلتای زمان خوابگاه بود بهمون میدادنفقط سیب زمینی بود بهش می‌گفتیم دمپایی ابری...اینق ...

😅😅😅اهان 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹