سوژین۷۲ مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 عنوان اگه غذا بودی چی بودی | مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست فکر میکنید شخصیت یا ظاهرتون به چه غذایی شبیهه؟من خودم حس میکنم قرمه سبزیم چون هرچی میگذره جا افتاده تر و بهتر میشم، قیافه ام نسبت به ۱۰ سال پیشم خیلی خیلی بهتر شدهشخصیتمم شبیه دلمه اس هرکسی پسند نمیکنه😂😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍 1404/02/08 | 00:52 53 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin1382 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 12530 آش رشته یا ماکارونیچون دوست دارم😁😅 چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
_ملکه455 عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 7482 چطور نیومدی خشتک مو بکشی رو سرم😂😂👍 خشتک نداشتی خخخ اونو قبلنا رو سرت پرچم کرده بودم....خخخخ سمیر یکم ترسیدم گفتم نکنه بهت برخورده یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏
_ملکه455 عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 7482 اختیار داری عمویی عمووووییییییی عوووضی معلومه ک اختیار دارم میخواس منم حدس بزنی شبیه چ غذایی هستم..راسی خووندی ترنج و گفتم مث چیع ،🤣🤣🤣 یه امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11599 کتلت..بی حال و بی حوصله کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢 لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 والا خواهر ، بس که ب چشم هیشکی نمیام شاید اسفناجی پر از خاصیت ولی کسی قدرتو نمیدونه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 کتلت..بی حال و بی حوصله کتلت که خوبه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢 کوکو سیب زمینی یعنی ساده و بی آلایش در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 نون و کاستنون و پنیر و گردو اگه نونش محلی باشه عالیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 جالبه تاحالا توجه نکرده بودم غذاها هم شخصیت دارن🤗 جالب میشه اگه آدم بهش فکر کنه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 یه سوسیس خام و دراز همونو سرخ کنی با سیب زمینی عالیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
مامانی۳۳ عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1996 کتلت گوشت داره کجاش بیحاله ! ؟ خیلی هم خوشگل و خوش آب و رنگه ! من چی بگم که کوکو سیب زمینیم 😢 ببین من منظورم کتلتای زمان خوابگاه بود بهمون میدادنفقط سیب زمینی بود بهش میگفتیم دمپایی ابری...اینقد که بی رنگ ورو بود
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11599 ببین من منظورم کتلتای زمان خوابگاه بود بهمون میدادنفقط سیب زمینی بود بهش میگفتیم دمپایی ابری...اینق ... 😅😅😅اهان لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11599 کوکو سیب زمینی یعنی ساده و بی آلایش 🥲🥲🥲🥲 لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
zeytwn عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1054 قرمه سبزی چون به غذا خونگی معروفه منم دختر خونگی الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم