2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28138 بازدید | 1057 پست

نمیتونم بگم چه غذایی

ولی غذایی هستم کار راه انداز که هرکی وقت نداره یا حوصله آشپزی نداره یا کار داره و عجله داره میاد سراغم مثل نیمرو

همیشه همه به خاطر دل مهربونم که نه گفتن بلد نیستم ازم سوع استفاده میکنه در آخرم همه ازم بدشون میاد و جزو غذا حسابم نمیکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساندویچ کثیف 😂😂😂

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اخلاقم مثه پیتزاس همه باهام کنار میان 

قیافمم ماکارونیه همیشه خوشگل نیستم 😂ممکن یه بار خوب باشم یه بار بد و شفته 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
💨😆😆🤣🤣🤣🤣

اوجی تخم مرغ ابپزه خخخ اگ دسر بود اوجی ژله بود همیشه میلرزه ریده خخخخ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اوجی تخم مرغ ابپزه خخخ اگ دسر بود اوجی ژله بود همیشه میلرزه ریده خخخخ

وااای افسون چرا تو اینقدر سمی🤣🤣🤣

راست تاپیک روی نافت بروز شد

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

من پیتزام، هم قدیمی پسند هم به روز (قدیمی از جهت 80 اینا سال پیش اگه درست میگم)

بستگی به طرفم میتونم خیلی خاکی یا لاکپری باشم

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡