2777
2789
عنوان

اگه غذا بودی چی بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 1057 پست
نیمروی در حال سرخ شدنم ، بخاطر اینکه ۱ در وقت بی کسی میان سمتم منم هستم ، خیلی بی ریا😔😂۲ ازون طرفم ...

چقدر خوب و کامل توضیح دادید

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده لذیذ دوست داشتنی با ابهت😅 کلاسیک

دقیقا

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پس بگو جوشام برا چیهالان ویروس گرفتم افتادمو اگر نه هوس چیپس فلفلی کردم نمیتونم حتی بلند بشم از جام ...

انشالله بهتر شی آره گرمی زیاد باعث جوش میشه 

الان تا میتونی مایعات بخور تا حالت بهتر شه

من حلیمم 

خیلی صبورم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
من حلیمم خیلی صبورم

آره زمان پختش واقعا طولانیه

مرسی گل ام حتما استفاده میکنم

عزیزمی😘😘😘

ی غذای بی روح 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

فسنجون. ظاهرم نشون نمیده باطنم چقدر عالیه. کسایی که منو بشناسن یا خیلی دوست دارن، یا اصلا دوست ندارن ...

منم خواستم همینو بگم نمیدونستم چجوری بیانش کنم..همین فسنجونم اومد تو ذهنم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
ایشونم عاشق قرمه سبزیه قبل از ازدواج ازم پرسیدی بلدی درست کنی گفتم آره. حس میکنم اگه میگفتم نه کنسل ...

اگه فوت و فن خاصی داره بگو..قورمه هام خوشمزه نمیشن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خورشت گرفس👩‍🦯🤦‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅