2777
2789
عنوان

بوده کسی عاشقش باسین یهو ولتون کنه

261 بازدید | 14 پست

الان در چه حاله اون؟بعد شکستن شما خوشبخت شد؟هنوز یادش میکنین؟

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

عاشق که نه ولی میخاستمش برم خواستگاری

سه هفته بعد از فوت مادرم ولم کرد رفت با یکی دیگه

فراموشش کردم

چون زخم هام اجازه دلتنگی یع ادم بی شعور رو‌نمیدن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نفر بود دل دوستم‌شکوند گفت تو در سطح من نیستی خانوادت فقیرن و.... .....حالت اون یه الاف‌ بی کار هست و هیچی نشده فکر کنم معتادم شده و پدرش. که پولدار بود ورشکست شد اینا به نون شب محتاج .دوستم بعد چهارده سال دکتر شده عمومی و با یه پسر تهرانی خانواده دار و اصیل ثروتمند که دندون پزشکه و ظاهر جذابی داره ازدواج کرده

خودم نه هیچ وقت دوست پسر و این چیزا نداشتم 

ولی مادر همه دوستام بودم که شکست عشقی می‌خوردن 

یکیشون بود خیلی نامردی در آورد در حق دوستم گفت به همه بگو می‌خوام بیام خواستگاری خانواده دوستم مخالف با بدبختی اینا راضی کردند پسره میمیرد برای دوستم گریه میکرد براش می‌گفت یا این یا هیچ کس خانواده دوستم هم راضی شدن  همه چیز آماده کردن که اینا بیان 

پسره یکباره چند روز غیب شد رفت با یک دختر دیگه حلقه دست اون انداخت گذاشت پروفایل عکس دو نفره

به عمرم چنین چیزی ندیده بودم 

دوستم بعد اون دیگه زندگی نکرد شده یک روانی گوشه خونه افتاده پسره هم فعلا خوشه نمی‌دونم چی بشه بعد

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

همسر سابقم تو اوج علاقمندی و ناباوری تنهام گذاشت ...

ازش بی‌خبرم و نمی خوام هم که خبر دار باشم 😒

بلایی که سرم آورد دقیقا مثل خراب شدن آوار یا سقف روی سر یه نفره ...

نابودم کرد ...

اگه آخرتی باشه لحظاتی که از دوری خودش و خونه و زندگیم ذره ذره آب شدم تا عادت کنم به برگشتنم خونه پدریم تا عادت کنم به دوریم از خونه و زندگیم باید مث همون حال منو تجربه کنه ذره ذره آب شه تا بتونم ببخشمش

خوشبحال شما مردا احساسی نیستین

کی گفته احساسی نیستیم

شما مرد هستین میفهمین تو دل ما چی میگذره ؟

طبق مطالعات جدید مردها احساسی تر از زن هان ولی مخفیش میکنن چون قکر میکنن ضعیف به نظر میان

خود بدبختم در‌عین سرسخت یودنم احساسی هست فقط ساکتم

همین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

خوشبحال شما مردا احساسی نیستین

خانوما بعد از جدایی تا دو سال حال بدی و تجربه می کنن بعد یخ می زنند و بی حس میشن و دیگه فراموش می کنند

ولی آقایون تازه بعد از یه مدت می فهمند چی به سرشون اومده