2777
2789

به کار 

به درس 

پول 

هیچی هیچی توی این دنیا نیست که منو خوشحال کنه من چمه ....💔😢

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تونیستی خیلیا اینطوری شدن

راهکاری چیزی؟

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

سعی کن با داشته هات خوشحال باشی کارای ک دوست داری بکن

همین دیگه هیچ کاریو دوست ندارم

اصلا خودمم دوست ندارم

شکست عشقی خوردی جدیدا ؟

نه بابا عشق چیه

خودت رو خوشحال کن سعی کن بخندی چه چیزی حتما حالت رو بهتر میکنه فکر کن ببین چیه؟

بخدا حتی به چیزایی که دیگران بهش خندشون میگیره بنظرم خنده دار نیست...

مشکلت اینجایت که بجای نیمه پر لیوان نیمه خالی رو میبینی

شاید بنالی از درس و کار ولی خیلیا ارزوشونه درس بخونن و کاره تورو داشته باشن بجای اینکه بی سواد باشن یا کارگر باشن

نظر من برای اینکه حس بهتری نسبت به خودت داشته باشی ابنه که ورزش بری و یه کاری که دوست داری انجام بدی مثلا اگه هنر دوست داری هنر انجام بده

مشکلت اینجایت که بجای نیمه پر لیوان نیمه خالی رو میبینیشاید بنالی از درس و کار ولی خیلیا ارزوشونه در ...

خودم فکر میکنم خیلی خیلی زیادی کمالگرام