2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی که دیدین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 86463 بازدید | 340 پست
بعدمیندازن تو چایی میدن به شوهربرامحبت🤣🤣🤣یکی هم بود گفت بچه امون که ختنه میکنیم پوستشو میندازیم ت ...

الان بالا میارم دیگه نگو😑🤣🤣🤣

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمیرای خوابگاه دختران با دستای دارز و گردن چرخشی

تو هر تایپیک ترسناکی اینو هست خوندمش خوابگاه جای ترسناکیه خواهرم میگفت خوابگاهی که توش بودن قبلا مرده شور خونه بوده مردم اونجا هم میگفتن 

☃️

من یه تایپک خوندم البته کاری به تایپکش ندارمکامنتا خیلی خیلی خنده دار بود برای همین تو ذهنم مونده یک ...

خخخخخ تصورش کن همه غمگین در حال خاکسپاری دختر ترشیدههه از رو جنازه بپره😂

من یه تایپک خوندم البته کاری به تایپکش ندارمکامنتا خیلی خیلی خنده دار بود برای همین تو ذهنم مونده یک ...

وویی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اره واقعا هرچی بهش میگم نمیفهمه اگه به خرگفته بودم فهمیده بودنمیدونم این حجم ازنهفمی ازکجامیاد

بخدا چند بار وسوسه شدم بریزم جیش توچاییش شاید فرجی شد😬😅

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
نوشته بود دوست پسرم گوزیده بعدم برای جمع کردنش با کفشش صدا دراورده گفته چرا صداش مثل اون درنمیاد ، ا ...

واااییی مردمممم🤣🤣🤣🤣🤣

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

خخخخخ تصورش کن همه غمگین در حال خاکسپاری دختر ترشیدههه از رو جنازه بپره😂

واا😐😂

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بخدا چند بار وسوسه شدم بریزم جیش توچاییش شاید فرجی شد😬😅

لعنتی ترکیدم آخه این راهکارا چیه🤣🤣🤣