2777
2789
عنوان

سم ترین تاپیکی که دیدین چی بوده

86463 بازدید | 340 پست

بگید یکم دلمون وا شه بخندیم😁

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان میگه شوهرم گفته چادر بپوش میخوام باهات باشم😂🤣

آره اونو دیدم مردا هیچیشون معلوم نیست نمیدونم چرا اینطورین چیزای عجیبی میخوان😂😂

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

نوشته بود دوست پسرم گوزیده بعدم برای جمع کردنش با کفشش صدا دراورده گفته چرا صداش مثل اون درنمیاد ، الان ابهتش کم شده جلوم چیکارکنم😂😂😂😂

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

تاپیک کفتر بازی خواستگارسم ترینش که نیست ولی یکی از سم هاست

چی بوده😐😂

ی بار یکی صبح جمعه زده بود

شوهرم ریده

بعد فک کردیم ی کاری کرده شوهرش

رفتیم توی تاپیکش دیدم نه واقعا ریده

اسهال بوده 

میگفت تشک رو چجوری بشورم

بقیه نوشته بودن تشک و تخت رو ک هیچ شوهرتم حتی باید بندازی دور😅

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
نوشته بود دوست پسرم گوزیده بعدم برای جمع کردنش با کفشش صدا دراورده گفته چرا صداش مثل اون درنمیاد ، ا ...

وایییییی ترکیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اقدسسسس😂

یادم میاد حالم بد میشه😑😂

چه کسایی لختتون رو دیدنپست به پست این تاپیک سمه

واا😑😐😂

ی بار یکی صبح جمعه زده بودشوهرم ریدهبعد فک کردیم ی کاری کرده شوهرشرفتیم توی تاپیکش دیدم نه واقعا رید ...

وای باورم نمیشه آخه چطور نتونسته خودشو کنترل کنه😐😂 مردم چه کارایی میکنن😂