سلام بچه ها کسب بارداری پوچ تاحالا داشته من هفته هفتمم دکترم ساک خالی رو دیده ولی جنین نیس ازمایش بتا دادم ۳۵۰۰۰ بود توروخدا کسی اگر بارداری پوچ داشته بگه بتاش چطوری بود
سلام عزیزم من بارداری اولم پوچ بود من فکر می کنم بارداری شما پوچ نیست بتا بالا هست معمولا در بارداری پوچ بتا بالا ممی ره و لکه بینی و خونریزی هست انشاالله دفعه بعد که می ریری قلب نی نی می بینی مطمئنم اصلا نگران نباش سونو واژناواژن دادی یا شکمی
سلام.عزیزم من دو بار بارداری پوچ داشتم سر هشت هفته هر دو سقط شد.دفعه اولی ب از نرسید ولی دفعه دوم 35روز پریودم بتام800و خورده ای بود ولی ربطی ب عدد بتا نداره تو بارداری پوچ چون جفت تشکیل میشه بتا بالا میره و علایم بارداری هم هست تا بدن خودش تشخیص بده ک این بارداری بارداری طبیعی نیس اون وقت لک بینی و خون ریزی شروع میشه و عدد بتا میاد پایین...البته اگه درد و لک بینی و اینا نداری صبر کن ممکنه تا هفته ده هم تشکیل قلب ب تعویق بیافته
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
سلام عزیزم من بارداری اولم پوچ بود من فکر می کنم بارداری شما پوچ نیست بتا بالا هست معمولا در بارداری ...
من پوچ بودم تا هفته ده صبر کردم هیچ لکه بینی و خونریزی نداشتم به این چیزا وعلائم نیست یعنی من همه علائم بارداری هم داشتم ...الان بارداری هیچی مصرف نمیکنی؟
سلام.عزیزم من دو بار بارداری پوچ داشتم سر هشت هفته هر دو سقط شد.دفعه اولی ب از نرسید ولی دفعه دوم 35 ...
دکترم برام فردا سونوگرافی آنامولی نوشته که باتوجه به اون با دارو سقط کنه یا کورتاژ .همه امیدم اینه فردا بچه مو نشون بده درحالیکه فردا تازه ۷هفته و ۵روزمه
سلام عزیزم من بارداری اولم پوچ بود من فکر می کنم بارداری شما پوچ نیست بتا بالا هست معمولا در بارداری ...
هفته پیش سونو واژینال دادم تاحالا هم اصلا لکه بینی نداشتم ولی دکترم ازهمون روز اول بهم شیاف داده بود شاید اون نذاشته لکه بینی ببینم بتام روز ۳۷پریودم ۵۲۸ بود تو هفته ششم هم ۳۵۰۰۰ بود