2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 14713 بازدید | 40 پست
شما دلیل سقطات مشخص نشده؟

رفتم ازمایش انعقاد و ایمنی دادم مشکلی نبود موتده ازمایش ژنتیک بدیم ببینیم مشکل چیه البته دکترم گف اگه مشکل ژنتیکی هم نباشه باز احتمال بارداری پوچ هست

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
میترسم نره مشکل بیشتری برام بشه دکتر گفت اکر مول باشه و بمونه به رحمت آسیب میرسونه

مول فک نکنم اینطوری باشه ....آخه میخوای بری اگه بهن بگه سقطش کن تو هم گوش میکنی ؟ شاید تشکیل شد خیلیا با این اشتباها بچشونو از دست دادن حالا خود دانی ایشالا که تشکیل بشه نی نیت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتم ازمایش انعقاد و ایمنی دادم مشکلی نبود موتده ازمایش ژنتیک بدیم ببینیم مشکل چیه البته دکترم گف اگ ...

آره بازم احتمال هست منم آزمایش دادم فهمیدم سیستم ایمنی بدنم بالاست . حالا اگه کلا مشکلی نداشته باشین به نظرم واسه اطمینان باردار شدی باید دکتر بهت هپارین بده خیلی از دکترا واسه اینکه ریسک نکنن هپارین میدن و واقعا نتیجه میگیرن چون راه دیگه ای نیست

دکترم برام فردا سونوگرافی آنامولی نوشته که باتوجه به اون با دارو سقط کنه یا کورتاژ .همه امیدم اینه ف ...

خب فردا انشالله ک دیده میشه...ولی فک کنم زود رفتی سونو تازه وقتی سونو برا من سن بارداری و 7هفته و پنج روز نشون داد من لک بینی ام شروع شده بود...

مول فک نکنم اینطوری باشه ....آخه میخوای بری اگه بهن بگه سقطش کن تو هم گوش میکنی ؟ شاید تشکیل شد خیلی ...

دکترم انقدر اذیتم کرده از هفته پنجم هر هفته منو برا آزمایش و سونو گرافی نوشته که ساک دیده شده جنین نه تا الان که هفته هفتممه ۳تا سونوگرافی دادم و ۳تا آزمایش یعنی فقط عذابم داده بخدا 😓😓😓😓 الانم که میگه سقط کن احتمالا موله یک هفته س مثل مرده ها میمونم

آره بازم احتمال هست منم آزمایش دادم فهمیدم سیستم ایمنی بدنم بالاست . حالا اگه کلا مشکلی نداشته باشین ...

گف مشکل انعقاد نداری وگرنه هپارین میدادم...راستش خیلی از بارداری بعدی میترسم برا همسرمم از اسپرم ننوشت البته اگه بتویسه همسرم ک عمرا بره

گف مشکل انعقاد نداری وگرنه هپارین میدادم...راستش خیلی از بارداری بعدی میترسم برا همسرمم از اسپرم ننو ...

منم واقعا میترسم ولی من دکتر گفته باید هپارین بزنی تنها امیدم به این آمپوله فعلا که یه ماهه اقدام کردم نگرفته میترسم دیگه نگیره

دکترم انقدر اذیتم کرده از هفته پنجم هر هفته منو برا آزمایش و سونو گرافی نوشته که ساک دیده شده جنین ن ...

خب وقتی میبینی اینطوریه چرا پیش این دکتر میری بخدا معلومه هیچی بلد نیست آخه بارداری این همه سونو و آزمایش نمیخواد به نظرم از بچه ها بپرس برو پیش یه دکتر بهتر اینجا نتیجه نمیگیری به خاطر خودت میگم 

دکترم انقدر اذیتم کرده از هفته پنجم هر هفته منو برا آزمایش و سونو گرافی نوشته که ساک دیده شده جنین ن ...

خب چرا دکتر و تو عوض نمیکنی...من با اینکه خونریزی هم داشتم دو بار دکترم عوض کردم تا مطمن شم ک جنینی در کار نیس البته برا من خود ب خود سقط شد نه دارو نه کورتاژ ولی خدایی ادم نه درد داشته باشه نه خونریزی و لک بینی باورش سخته...برو نظر ی دکتر دیگه رو هم بمرس ی محل دیگه هم سونو بده..انشالله ک پوچ نیس

منم واقعا میترسم ولی من دکتر گفته باید هپارین بزنی تنها امیدم به این آمپوله فعلا که یه ماهه اقدام کر ...

نه بابا نگران نباش امیدت ب خدا باشه...میدونی چیزی ک منو اروم میکنه اینه ک خدا بخاد بچه دار میشیم شما هم بسپارش ب خودش نگران نباش زندگیتو بکن زیادم دکترا رو جدی نگیر(ب کسی بر نخوره)ولی بعضیاشون فقط استرس ب ادم وارد میکنن

نه بابا نگران نباش امیدت ب خدا باشه...میدونی چیزی ک منو اروم میکنه اینه ک خدا بخاد بچه دار میشیم شما ...

آره خب دکترا فقط همین یه مورد و بلدن که استرس بدن ....ایشالا خدا به همه منتظرا نی نی بده

نه بابا نگران نباش امیدت ب خدا باشه...میدونی چیزی ک منو اروم میکنه اینه ک خدا بخاد بچه دار میشیم شما ...

آره بخدا دکتر من زندگیمو زهرمار کرده فقط میترسم اونطوری که دکترم گفت اگر کورتاژ نکنم میمونه و به رحمم آسیب میزنه خیلی میترسم

آره بخدا دکتر من زندگیمو زهرمار کرده فقط میترسم اونطوری که دکترم گفت اگر کورتاژ نکنم میمونه و به رحم ...

نترس شما برو پیش ی دکتر دیگه نظرش و بپرس ی سونو دیگه هم جای دیگه بده اگه باز همون بود نتیجه برای کورتاژ یکی دو روز این ور اون ور فرقی نداره اگه هم نتیجه متفاوت بود ک خب انشالله بارداری سلامتی خواهی داشت

دوستان به نظر من سونو زود دادن فقط باعث نگرانی می شه تا پایان 7 وقتی وارد 8 می شی مثلا 7 هفته و 3 روز زودتر نرینری و اگر طاقت دارید بزارید  8 تموم بشه وارد 9 بشید بعد برید سونو زود رفتن فقط استرس وارد می کنه عزیزم نگران نباش انشاالله جنین تشکیل شده و کسانی که یک بارداری پوچ داشتن نگران بارداری بعدی نباشن معمولا فقط یکبار اتفاق می یوفته من خودم بعد از اون دو تا بارداری موفق داشتم