2777
2789
عنوان

یه هفته شد

168 بازدید | 22 پست

ی هفته شد :)

تو این هفته احساسات متفاوتی داشتم دلتنگی ،گریه،تنفر،بی حسی...ولی پیام ندادم

شاید احمقانه باشه ولی ته دلم نمیدونم هنوزم این کار درسته یا نه هوف

میدونم پیام بدمم تاثیری نداره..

امروزم با عذاب وجدان گذشت همش حس میکنم من گند زدم اون می‌خاست برگرده:)

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا تموم شد ؟

ترکید تاپیکم(بگم اینم میترکونن)

نمیدونم اصلا دلیل منطقی نداشت

فقط ادم منفی گرایی بود ب قول خودش هر حرفی میشد بعد منفی شو در نطر می‌گرفت 

من بارها دعوا راه انداختم ولی اخرش واقعا دلخوشیمه اون،خوب یا بدشو نمیدونم فقط میدونم حالم کنارش خوبه

خوشبخت شین عزیزم

کسی که کنارش با خیال راحت دعوا کنی بدونی نمیره نعمته🤍

من اصلا دعوام نبود یکم مشکلات عجیب بود و یهو انگار عوض شد

یعنی چی عوض شد؟چند سالته؟

ی سری مشکلات پیش اومد سر اون زد ده روز منو بلاک کرد 

فک کردم پبجش پاک کرده ولی پاک نکرده بود ..خدم بهش پیام دادم گفتم ی شهر فالو کردی من خرو باش فک میکردم انقد حالت بده اینستاتو پاک کردی

بعدش اونم نوشت کیو فالو کردم کی بهت آمار میده 

ارع خری ک شروع کردی اینطوری حرف زدن(یعنی مثل اینکه بهش برخوردع باشه ک من اینطوری دربارش فکر کردم )

بعد روز بعدش پیام داد که گفتم دلت برام تنگ شده گفت نه هی خدتو گول بزن بعد گفت میام ی‌روز چت تا وسیله دستم داری پس میدم منم گفتم خب باشه بیا ولی منو‌ حرص نده 

بعدش یهو گفت این مدت نبودی خیلی خوشحال بودم اصن چکت نکردم این مدت ارامشمو دوست دارم دیگه به من ن زنگ بزن ن پیام بده لطفاً 

ی سری مشکلات پیش اومد سر اون زد ده روز منو بلاک کرد فک کردم پبجش پاک کرده ولی پاک نکرده بود ..خدم به ...

حس میکنم میخاست برگرده ولی منم این حرفارو شنیدم یهو کنترل از دست دادم ن اینکه فحش بدم یا توهین کنم ها گفتم پس اون حرفایی ک بهم گفتی چی گفت دروغ گفتم آقا گه خوردم ندیدی آدم گوه بخوره 

منم خیلی حالم بد شد مخصوصا اینکه پشت کنکورم و فشار زیادی رومه یکم حرفهای با گلایه زدم 

بعدش عصرش باز عصبی شدم بهش پیام دادم منو خراب دیدی برا این چیزا پیام میدی بهم؟پاقعا فکر نمی‌کردم اینطوری کنی 

من با ذوق و شوق میومدم پیش ت ت چ فکری کردی درباره من

بعد گفتم برای خودم و فکرای ت سرم با تو متاسفم 

حس میکنم با خودش گفته وقتی بعد دوسال این حرفارو میزنم بهم این رابطه فایده ندارع وقتی اینطوری درباره میگه بعد دوسال

ی سری مشکلات پیش اومد سر اون زد ده روز منو بلاک کرد فک کردم پبجش پاک کرده ولی پاک نکرده بود ..خدم به ...

ولش کن،اصلا پیام نده بهش ،دو تا حالته یا میره که میفهمی دوستت نداشته یا میاد و ازت عذرخواهی میکنه واسه حرفاش ،درکل اگر اذیتی و دلت به نبودنه ادامه نده

ولش کن،اصلا پیام نده بهش ،دو تا حالته یا میره که میفهمی دوستت نداشته یا میاد و ازت عذرخواهی میکنه وا ...

اخه حس‌میکنم من خراب کردم

کلافم هرچند اون اول اون حرفا رو زد منم یهو حالم بد شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز