2777
2789
عنوان

یه هفته شد

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 22 پست
منم یک سال و نیم بعد رابطمون دعواهامون شروع شد خیلی فجیع بعدش کم کم بهتر شد

اخه ما دعوا نبود 

حس میکنم ناامیدشم کردم‌...با خودش میگه بابا دوساله اینطوری منو شناختع...همون بهتر تموم شه

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه حس‌میکنم من خراب کردمکلافم هرچند اون اول اون حرفا رو زد منم یهو حالم بد شد

نه با خودت اینطوری فکر نکن،من این چیزارو گذروندم،مگه نمیگه کنکورمه؟هر وقت تونستی سرتو به زندگیت گرم کنی اون وقت اهمیت همه چی دستت میاد،جدای از اون من تا بیخیال نشدم مشغول زندگیم نشدم هیچی درست نشد

نه با خودت اینطوری فکر نکن،من این چیزارو گذروندم،مگه نمیگه کنکورمه؟هر وقت تونستی سرتو به زندگیت گرم ...

همین خودش میدونه فشار خانواده ام چقده ،چقد استرس دارم یهو اومد این حرفارو زد منم یهو اینطوری شدم

حرفام بد بود اره ؟😣

همین خودش میدونه فشار خانواده ام چقده ،چقد استرس دارم یهو اومد این حرفارو زد منم یهو اینطوری شدمحرفا ...

حرفای اونم بد بوده،ولی ادم تو عصبانیت یهو یچیزی میگه،اون چند سالشه؟

ببین اگه بخوادت میاد طرفت،اگر نیومد هیچیو از دست ندادی و تقصیر تو نبوده

حرفای اونم بد بوده،ولی ادم تو عصبانیت یهو یچیزی میگه،اون چند سالشه؟ببین اگه بخوادت میاد طرفت،اگر نیو ...

۲۵ سالشع

نمیدونم حس میکنم خدم کاری کردم بره

نه منم همش خودمو مقصر میدیم اوایل،درسته ماهم یوقتا اشتباه میکنیم ولی دلیل نمیشه همشو بندازیم گردن خو ...

اخه نیمدونم چطور بگم حتی ی‌طوری میخاست انگار بیاد ببینه منو ولی خراب کردم..