2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم از زندگی لذت ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی الان تو زهر کنی برا چی از زندگی لذت ببر هیچکس از آینده خبر ندارم آینده الانهآدم خبر ندارم فردا ...

چه قدر خوب 😍

کاشکی منم مثه تو بودم 😥❤

میدونی من یه خورده کمالگرام .

از یه طرف حتما دلم بچه میخواد 

از یه طرف دلم میسوزه و نمیخوام بچه ای به دنیا بیارم که سختی بکشه .

دوس دارم همه چی براش محیا کنم خودشم تلاش کنه ،

خودش برا زندگی خودش تلاش کنه و حداقل خیالش از بابت مامان باباش راحت باشه که حداقل مستاجر نیستیم 😥

ول کن بابا دلت خوشه در حدی که خوب بخورید و بپوشید و سرسال بتونی پول پیش جوردکنی 

گیریم خونه هم خریدی بعدا لذت نبردی چی؟!

فردا خونه هم بخری میگی کاش بتونم بزرگتر بگیرم 

کاش بتونم دوتاش کنم 

چشم تنگ دنیا دوست را یا غناعت پر کند یا خاک گور

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
چه قدر خوب 😍کاشکی منم مثه تو بودم 😥❤میدونی من یه خورده کمالگرام .از یه طرف حتما دلم بچه میخواد از ...

تاحالا از خانواده ها درخواست کمک نکردین

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
همیشه اینجوری بودی؟

بله من 33ازدواج کردم همه اطرافم  گفتن دیگه دیر شد  دیگه ازدواج نمیکنی ولی من گوش نمی‌دادم درس خواندم کار ماشین مسافرت مجردی و 33سالکیم ازدواج کردم با کسی که نمونه یه مرد کامله خداروشکر آدم فکر کنه هرچی قسمتش باشه خدا سر راهش می‌زاره راحت زندگی میکنه

زندگی همینه

😥 اره ولی بعضیا پولدارم نیستنا ولی خیلی از زندگی لذت میبرن و بیخیالن کاش منم اونجوری بودم 

حالا ما تازه اوله زندگیمونه ولی یکی رو میشناسم خانمه سی ساله ازدواج کرده و مستاجره و بچه هاشم ازدواج  کردن بچه هاشم مستاجرن و نه دختراش کار میکنن و نه خانومه و خیلی ریلکس و شادن 

همش میگم کاش منم اونجوری بودم از نظر ریلکس بودن 

چه قدر خوب 😍کاشکی منم مثه تو بودم 😥❤میدونی من یه خورده کمالگرام .از یه طرف حتما دلم بچه میخواد از ...

منم کمالگرام ولی واقع بین هستم الان دیگه یکی دوتا بچه بیشتر ندارن و واقعا بچه الان نسبت به قدیم تو رفاهن من کمتر بچه آیی دیدم که تو رفاه نباشه اطرافم دیگی یکی دوتا دارن بهشون میرسن آیندم تلاش باید بکنی نه حال رها کنی به آید آینده که معلوم نیست چی بشه 

تاحالا از خانواده ها درخواست کمک نکردین

خانواده که چه عرض کنم .

خانواده ی شوهرم که تمومه پس اندازای شوهرم و برادرشوهرمو بالا کشیدن ،

چندین سال از دو تا برادرا بیگاری کشیدن و یه قرون کف دستشون نذاشتن حتی هزار تومن 

خانواده ی منم یه خونه دادن داداشم نشسته ، یه خونه هم خودشون نشستن یه خونه رو هم رفتامد میکنن یعنی شیش ماه اونجان شیش ماه خونه ی خودشون .

باز خانواده ی من بهم جهیزیه کامل دادن ، جشن عقد گرفتن ، هر بار برامون برنج و کلی خوراکی میخرن .

ولی خانواده شوهرم حتی یه عروسی حتی هزار تومن کادو هم نه تنها ندادن بلکه حدودا یکی دو میلیارد از پول هر کودوم از پسراشونو خوردن .

دو تا پسراشونم با مامان باباشون قطع رابطه ن 

بله من 33ازدواج کردم همه اطرافم گفتن دیگه دیر شد دیگه ازدواج نمیکنی ولی من گوش نمی‌دادم درس خواندم ...

اصلا میگن یکی از راه هایی که باعث میشه ارتعاش آدم بالا بره و به خیلی چیزا برسه همین در لحظه زندگی کردنه 

حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت ‌بلرزد.

اصلا میگن یکی از راه هایی که باعث میشه ارتعاش آدم بالا بره و به خیلی چیزا برسه همین در لحظه زندگی کر ...

دقیقا من ازدواج کردم خانواده همسرم یه دونه قاشقم کمک نکردن خونه گرفتیم وسایل کامل و ماشین دوتا داشتیم و طلا می‌تونستیم خونه بخریم ولی جا دیگه سرما گزاری کردیم خدا خودش می‌رسونه ما بدون کمک کسی حتی همسرم نذاشت جهیزیه بیارم گفت پدر مادر من هیچ ندادن پدر توم نمی‌خواد چیزی بخره ولی پدر من ماشین برام خرید بجاش 

کارخودت چیه؟

الان لواشک تولید میکنم و به مغازه ها میفروشم .

دلم میخواد هم شرکت کار کنم و هم تولید لواشک چون این کار روزی پنج شیش ساعت بیشتر ازم وقت نمیگیره و بقیه تایم رو خودخوری میکنم چون میتونم بازم کار کنم 

ولی شوهرم میگه نه .

شوهرم میگه کارای خونه هم میکنی ، این کارم انجام میدی بسه دیگه .

خوده شوهرم سوپرمارکت داره که اونم اجاره ایه شاگرد گرفته نصف روز رو شاگردش تو مغازه میمونه .

بهش میگم بذار حداقل من جای اون شاگرده بیام پول بهش نده .

میگه غیرتم قبول نمیکنه زنم بیاد تو سوپرمارکت وایسه .

میگم خب نصفه دیگه ی روز رو یه کار دیگه کن 

میگه همین یه کار واسم بسه .

واسه تو هم همون یه کار بسه .

درامدامون میرسه ها خداروشکر خوب میخوریم و خوب میپوشیم و میگردیم و کلی هم طلا پس انداز میکنیم 

ولی بازم با ماهی هفت تومن ده تومن پس انداز سی سال طول میکشه تا پولمون به یه خونه برسه 😑

منم کمالگرام ولی واقع بین هستم الان دیگه یکی دوتا بچه بیشتر ندارن و واقعا بچه الان نسبت به قدیم تو ر ...

اره دقیقا ـ

میدونی چرا حرص میخورم ؟

چون میدونم از این بیشتر میتونم تلاش کنم ولی شوهرم نمیذاره ـ

میتونم دو تا شغل داشته باشم 

میتونم به جای روزی پنج ساعت کار کردن 

روزی چهارده ساعت کار کنم

ولی شوهرم نمیذاره  .

اون میگه من استراحت کنم ولی نمیدونه با استراحت کردن بیشتر پیر میشم بیشتر اذیت میشم چون فقط فکر و خیال میکنم و همه چی برام زهر مار میشه .

ترجیه میدم کل تایممو کار کنم تا بیشتر حس مفید بودن کنم 😑

شوهرم میگه اونجوری تبدیل میشی به یه ربات 😑