2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم از زندگی لذت ببرم

450 بازدید | 31 پست

از وقتی با شوهرم اومدم سر زندگیم مدام استرس دارم اصلا نمیتونم از زندگی لذت ببرم .

یه مدت کار کردم و از اون کارم اخراج شدم بعد کسب و کار شخصیه خودم رو زدم .

نه میتونم از استراحت لذت ببرم نه از مهمونی،  حتی وقتی که دارم با شوهرم گردش و تفریح میریم یا شبا میگه بیا فیلم ببینیم مدام به فکر اینم که کارم عقب افتاد و هر چه قدر کمتر کار کنم پول کمتری هم در میارم  ،

اضطراب دارم ، میخواستم اول پولدار بشم بعد ازدواج کنم ولی به ناچار مجبور شدیم یه زندگی سخت رو از صفر شروع کنیم .

و واقعا با این ماهی هفت هشت میلیون پس انداز کردنا حس میکنم به هیچ جا نمیرسیم و سی سال طول میکشه تا بتونیم یه خونه بخریم و بچه دار بشیم .

این اضطراب از اینده باعث شده از زمانه حالمم لذت نبرم .

همسرم میگه حرص نخور هم مامان بابای من وضعشون خوبه هم مامان بابای تو . هر چه قدرم خسیس باشن نمیتونن اموالشونو با خودشون تو گور ببرن که ، تهش میرسه به ما .

ما همین که درجا هم بزنیم و هر سال در حد پول پیش اجاره خونه رو تمدید کنیم کافیه بقیه ش رو بیا از زندگی لذت ببریم .

بیست سی سال دیگه حداقل پنج شیش تا خونه از والدینمون بهمون ارث میرسه پس بیا الان به جای حرص خوردن و استرس کشیدن خرج کنیم و از زندگی لذت ببریم .

ولی من بازم استرس دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادت باشه

ما کار میکنیم پول در بیاریم که زندگی کنیم

نه اینکه زندگی کنیم تا پول در بیاریم

پول همه چیز نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

زندگی الان تو زهر کنی برا چی از زندگی لذت ببر هیچکس از آینده خبر ندارم آینده الانهآدم خبر ندارم فردا باشه یا نه بچه هم درحد رفع کردن نیازهاش باید کمک سه  خودش بزرگ میشه باید تلاش کنه مثل ما ها این همه مستاجر مگه زندگی نمیکنن منم تازه ازدواج کردن از لحظه لحظه زندگیم لذت میبرم شاید ده سال دیگه نتونم اینجور لذت برم

پنج شش تا خونه بهتون ب ارث میرسه و الان مستاجرید؟؟؟چقدر عجیب خب ب شوهرت بگو اون موقع دیگه ب چ دردی ...

اره بابام سه تا خونه داره 

پدرشوهرم هشت تا خونه داره 

شوهرم دو تا بچه ن ـ

ما هم دو تا بچه ایم 

به من یکی یا یکی و نیم حداقل میرسه ـ

به شوهرمم حداقل چهار تا میرسه 

خب خسیسن 

اره مستاجریم 

واقعا اون موقع دیگه به دردمون نمیخوره ـ

منم به امید ارث نمیخوام باشم 

چون میخوام یه روز مادر بشم باید حداقل یه خونه بتونم بخرم که بعد بچه بیارم 

لطفاً تاپیک آخرم رو گزارش بزنید 😭 😭 😭 زدید لایک کنید براتون آیت الکرسی بخونم

اه چقد زو اعصابی شما 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بخدا منم همینم فقط اینک ب ما ارثی هم نمیرسه

😥😥

به ما هم معلوم نیست تا اون موقع اگه اموالشونو نابود نکنن همه رو خرجه عشق و حالشون نکنن میرسه 

وگرنه به ما هم نمیرسه 

😥😥به ما هم معلوم نیست تا اون موقع اگه اموالشونو نابود نکنن همه رو خرجه عشق و حالشون نکنن میرسه وگر ...

میدونی اسی 

منو شوهرمم همینیم زندگی زهر مارمون شده 

همش میگیم چطوری زندگی کنیم چطور خونه بسازیم چطور ماشین بخریم واقعا موندم دلم میخاد از این زندگی فرار کنم بعضی وقتا 

💙